– United bør takke Fernandes hvis de får CL-plass

Patrice Evra hyller Bruno Fernandes og Ole Gunnar Solskjær etter Brighton-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Rosen av Bruno Fernandes vil ingen ende ta, og nå har også United-helt Patrice Evra slengt seg med på hyllesten.

Ole Gunnar Solskjær får også ros av franskmannen i Sky Sports sitt studio etter Brighton-seieren, ifølge Manchester Evening News.

– Han er overalt

Etter to mål og en ny sterk prestasjon, har Bruno Fernandes spilt seg enda lengre inn i hjertene til United-supporterne. Evra virker også å ha hjerterom for den kreative portugiseren:

– Han er overalt, han vil ha ballen og han vil spille. Det er det jeg elsker ved personligheten hans. Han er ikke redd, han vil ha ballen, skape sjanser og score mål.

Den tidligere franske landslagsbacken mener signeringen av Fernandes kan være det som sikrer United plass i mesterligaen neste sesong.

– Spør du meg, var det han som utgjorde forskjellen. Hvis United får Champions League-plassen, bør de takke Fernandes.

UTGJØR FORSKJELLEN: Bruno Fernandes kan være differansen mellom Champions League og Europa League neste sesong for United.
UTGJØR FORSKJELLEN: Bruno Fernandes kan være differansen mellom Champions League og Europa League neste sesong for United.

Evra mener også at lagkameratene nyter godt av å ha fått inn midtbanestjernen i laget.

– Han får de andre spillerne til å spille bedre. Han er i de riktige posisjonene, han er alltid mellom to spillere. Når du ser på en United-kamp nå om dagen, tenker du at Bruno Fernandes er overalt. Det er sånn det føles.

– Ole er «the man»

Venstrebacken som fikk åtte og en halv sesong i United-trøya, mener at sin tidligere klubb er i ferd med å finne tilbake til røttene under Ole Gunnar Solskjær:

– Jeg kan se at spillerne er glade, de smiler, de slåss for å vinne tilbake ballen. Det er det jeg mener når jeg snakker om Manchester United-DNA, det handler ikke bare om å vinne trofeer.

Evra mener at sin norske tidligere lagkamerat skal ha mye ros for at United er tilbake på vinnersporet.

– Vi burde gi mye av æren til Ole. Folk forventer nå at de slåss om Champions League og de vil si at han er «the man», sier Evra, som likevel mener at det viktigste er at de røde djevlene igjen spiller god fotball:

– Men for meg er han «the man» uansett. Vi har kommet så langt når vi ser United spille sånn. Jeg smiler, og da er jobben gjort.

Powered by Labrador CMS