Dette liker Carrick best med Bruno

Michael Carrick har snakket om nysigneringene Bruno Fernandes og Nathan Bishop.

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes viste mot Wolverhampton glimt av hva han etter hvert kan by på, og forhåpentligvis er det mye mer i vente også.

I et intervju med ManUtd.com har United-trener Michael Carrick snakket om nysigneringen, og om hvordan han har tilpasset seg United-troppen hittil.

Det ser ikke ut til å ha vært et problem i Marbella.

– Ja, han føler seg hjemme i dette været! Det er hva han er vant til, men ja, han har tilpasset seg veldig godt.

– Han er en intelligent og smart fyr, og snakker god engelsk, så det har gått ganske sømløst hittil. Det er uansett mange portugisisktalende [spillere], men han har klart seg fint, har tilpasset seg veldig godt, og han vil nok bare se frem til å få flere kamper under beltet nå, og å bli bedre etter hvert som tiden går.

INTELLIGENT: Bruno Fernandes.

I Portugal har Bruno Fernandes blitt kjent som en svært målfarlig spiller, som også har evnen til å slå nøkkelpasninger og gode dødballer.

Men hva synes egentlig Carrick er det beste med Fernandes?

– Det er så mye å snakke om der, egentlig. Jeg synes det viktigste er hans ro og kvaliteter når han har ballen. Han kan se pasningsmuligheter, og han kan score mål. Men det er mest den roen, spilleforståelsen og kampintelligensen jeg liker best med ham, og jeg er sikker på at vi vil få se mye av det.

LIKER DET HAN SER: Michael Carrick.

– Han går rundt med et stort smil hver gang du ser ham

Odion Ighalo er hjemme i Manchester, men en tredje nysignering, målvakten Nathan Bishop som kom fra Southend i januar, var med til Marbella.

Carrick tror Bishop har hatt en finfin periode etter overgangen.

– Ja, det er fantastisk for «Bish». En herlig gutt, og han også har tilpasset seg så fort. Han går rundt med et stort smil hver gang du ser ham. Han er så fornøyd, og hans innstilling og personlighet på trening reflekterer bra på ham.

– Han har tilpasset seg godt, og dette er selvsagt en stor mulighet for ham. Det er et stort steg opp, men det er en stor mulighet som en tydelig kan se at han er desperat etter å gripe med begge hendene.

FOKUSERT: Nathan Bishop ønsker å gripe sjansen med begge hendene – mens han på bildet her ønsker å gjøre det samme med ballen.
Powered by Labrador CMS