brunolisandrovarane2023

Bruno om stopperduoen: – Som vann og vin

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes har snakket med ESPN Argentina (gjengitt på engelsk av Sport Witness) om Lisandro Martínez.

I intervjuet snakker han litt om hva han visste om Martínez før han ankom klubben.

– Jeg kjente til «Licha». Jeg skal ikke si at jeg visste mye om ham, men jeg visste om ferdighetene hans med ball fordi jeg hadde sett noen kamper, og visste hvor god han er til å spille seg ut bakfra. Så vet vi selvsagt at med det argentinske blodet, så er det alltid litt mer sult, litt mer vilje, så du vet at de alltid gir litt ekstra. Du vet at når det kommer en argentinsk spiller, så vil han gi deg disse tingene som lag ofte mangler.

– Han kom inn og gjorde det godt, og gjorde seg fortjent til plassen sin. Han er en spiller som folk på grunn av høyden ikke trodde at kunne spille i Premier League, siden vi vet at det er en veldig fysisk liga. Men jeg er ikke sterk heller, og jeg har spilt her i tre år. Jeg tror at den mentaliteten Licha har, denne vinnermentaliteten, og viljen til å vise at han er en av de beste, gjør ham så god, sa Fernandes.

Han la til at han tror at Martínez vilje og vinnermentalitet også er det som gjør ham så populær blant fansen.

LES OGSÅ: Paven fikk signert Martínez-drakt

antony113
VINNERSKALLE: Lisandro Martínez, her etter seieren mot Arsenal i september.

Bruno snakket også varmt om Varane og Martínez som stopperduo.

– Siden «Rapha» er en veldig rolig spiller, så er forskjellen mellom Licha og Rapha som vann og vin, som en sier. De komplementerer hverandre veldig godt siden Rapha har denne roen, og denne evnen til å forstå når han skal gripe inn, som Licha har, men Licha har mer – som meg – denne flammen på innsiden som ofte ikke lar oss kontrollere øyeblikkene, sa Fernandes, som også mener at Lindelöf komplementerer Martínez på en god måte.

– Men jeg tror at med Rapha så fant han den stabiliteten som spiller som trolig gjør ham bedre. De spilte mange kamper sammen, og det ga oss ro og trygghet med mye kvalitet bak oss, og jeg mener at Licha utgjør en stor forskjell for oss.

På grunn av Martínez’ skade vil vi ikke få se mer av det denne sesongen, men forhåpentligvis får vi mange kamper med Varane og Martínez sammen neste sesong.

vrma
PASSER SAMMEN: Raphaël Varane og Lisandro Martínez.
Powered by Labrador CMS