– Jeg ble glad da jeg kom inn i garderoben vår etter kampen

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes var det naturlige fokuset etter 2-2 mot Leicester. Først fikk han en målgivende. Så scoret han selv.

Det ble likevel ikke tre poeng.

Svaret til portugiseren var derfor enkelt da han ble spurt av TV 2 om han var fornøyd med 2-2-resultatet mot Leicester:

– Selvsagt ikke, vi ønsket å vinne kampen.

– Vi spilte og skapte godt nok til å vinne denne kampen, men vi slapp inn mot slutten med det som var et uheldig mål – for oss, for dem var det et heldig mål.

Litt etterpå forklarte han overfor MUTV at han var fornøyd da han returnerte til United-garderoben etter kampen.

– Jeg ble veldig glad da. Alle var skuffet. Alle snakket om at vi måtte levere bedre. Det ikke å være fornøyd med ett poeng er et bevis på den vinnermentaliteten vi forsøker å skape her.

Han ble videre spurt av TV 2om de tre poengene gikk tapt offensivt eller defensivt.

– Begge veier. Det er begge veier når en slipper inn mål, og ikke scorer flere enn dem. Vi skapte sjanser til å score, og vi kan forsvare oss bedre.

SCORET: Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes scoret selv 2-1-målet som så ut som om det ville gi United seieren, men så kom baklengsmålet i form av et Jamie Vardy-skudd som gikk via Axel Tuanzebe og inn. Det var bittert for Fernandes & co.

– Selvsagt. Hvis en scorer på slutten så tenker en at en vil stenge igjen, vi vil forsvare oss det beste vi kan, men som jeg har sagt tidligere er Leicester også et godt lag med kvaliteter.

– Vi kan forsvare oss bedre, selvsagt kan vi gjøre det mye bedre, men de har kvalitet på topp. De har en av de beste spissene i boksen. Han var heldig, for jeg tror ballen ville gått utenfor, men det betyr ikke noe, det handlet om å være i boksen, og han var i boksen, og traff ballen – mål for dem.

Fernandes tror at det var Leicester som var mest fornøyde med å ta ett poeng på King Power Stadium.

– Det var mer de som sikret seg ett poeng enn vi som gjorde det.

UTLIGNING: Jamie Vardy – via Axel Tuanzebe.

Fernandes ble så spurt om han tror United er gode nok til å vinne ligagullet.

– Manchester United er gode nok til å vinne alle fotballkamper. En går til hver kamp for å vinne, og ikke noe mer, slik må tankegangen vår være.

Neste kamp er mot Wolves, og siste spørsmål til Fernandes handlet om hvor tøft det er å spille mange kamper over en så kort periode.

– Jeg vet ikke, det kommer an på – alle er forskjellige. Da jeg var yngre så drømte jeg om å spille i Premier League for dette, Boxing Day og alt det der. Selvsagt er det vanskelig, en må få energien tilbake igjen mellom kampene, men det er dette vi ønsker, vi ønsker å spille, så jeg tror alle er glade for at vi har sjansen til å spille igjen om tre dager.

SPILTE GJENNOM RASHFORD: Bruno Fernandes.
Powered by Labrador CMS