Fulham FC v Manchester United - Premier League

Kom med uoppfordret Qatar-VM-kritikk

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes og Christian Eriksen var sterke bidragsytere til at Manchester United slo Fulham og kan nå ta seg VM-pause med god samvittighet.

Det er imidlertid ikke uten betenkeligheter at de to reiser til Qatar for å gjennomføre det svært omdiskuterte og kontroversielle mesterskapet.

Etter kampslutt kom duoen med kritikk. Uoppfordret.

– Det er jo ikke nå vi har lyst til å spille VM. Det er dårlig timing både for spillerne og alle andre. Barn er på skolen, folk er på jobb og timingen vil på ingen måte være den beste.

– Og vi kjenner omstendighetene rundt og dødsfall i forbindelse med stadionbygging. Det er noe vi ikke er fornøyde med og slike ting burde aldri skje, sier Bruno Fernandes til Sky Sports. 

Han legger til:

– Fotball skal være for alle og alle skal kunne involvere seg i et verdensmesterskap. Det er for alle, uansett hvem du er. Fotball skal være en fest for både spillere og supportere og noe alle skal glede seg til å se, men dette burde vært håndtert på en bedre måte, sier han.

Han får støtte av sin danske lagkamerat.

– Jeg er helt enig med Bruno. Mye har vært skrevet om at dette skal avholdes i Qatar. Vi er fotballspillere og forsøker å gi uttrykk for våre synspunkter, men endringene må skje høyere opp i systemet, sier Eriksen.

Powered by Labrador CMS