FIFA etterforsker Bruno Fernandes-overgangen

Sampdoria mener at Sporting skylder dem penger for Bruno Fernandes’ United-overgang.

Publisert Sist oppdatert

FIFA etterforsker Bruno Fernandes’ januarovergang, bekrefter de ifølge bl.a. ESPN – og da spesifikt om Sampdoria skulle fått deler av overgangssummen.

Det er verdt å merke seg med en gang at ingen påstår at United har gjort noe galt – det er Sporting som beskyldes av Sampdoria for å ikke ha gjort opp for seg.

Sampdoria solgte Fernandes til Sporting i 2017, og påstår at de gjennom en videresalgsklausul på 10% skulle ha fått rundt 4 millioner pund, noe de foreløpig ikke har fått.

LES OGSÅ: Bruno Fernandes: – Jeg er en kriger – den største fienden en motstander kan ha

– Vi kan bekrefte at den italienske klubben UC Sampdoria 3. april 2020 kom med en klage til FIFA om den portugisiske klubben Sporting Clube de Portugal, relatert til de finansielle forpliktelsene som var i kontrakten relatert til overgangen til den portugisiske spilleren Bruno Miguel Borges Fernandes. Saken blir for tiden etterforsket, og vi kan derfor ikke komme med ytterligere kommentarer, uttaler en FIFA-talsmann.

ETTERFORSKER FERNANDES-OVERGANGEN: Bruno Fernandes.

Vi har tidligere omtalt at Sporting ikke har fått like mye av salgssummen allerede nå som de hadde håpet.

På grunn av delbetalingsavtalen med United håpet nemlig Sporting å få hele summen utbetalt gjennom en avtale med en bank i stedet for, og at delbetalingene fra United ville gått rett til banken.

Fernandes’ gamleklubb skal ha vært i forhandlinger med en tysk bank, men på grunn av coronakrisa ønsket ikke banken å sende over mer enn halvparten av pengene.

Det er ikke kjent om dette, som er informasjon fra O Jogo, på noen måte har påvirket konflikten mellom Sampdoria og Sporting.

Powered by Labrador CMS