– Han kommer til å bli en legende

Diogo Dalot har stor tro på landsmannen Bruno Fernandes.

Publisert Sist oppdatert

Det kan jo være fint når en kommer til en ny klubb at det er en landsmann der, og Bruno Fernandes virker å komme godt overens med Diogo Dalot.

Dalot er gjest i den nyeste episoden av Uniteds offisielle podkast (den nyeste episoden publiseres tirsdag, ifølge ManUtd.com), og der snakket backen litt om Fernandes.

– Han er en topp fyr, og en topp spiller. Han kommer til å bli en legende, siteres han på av Daily Mirror.

DIOGO OG BRUNO: Her fra trening 31.01.2020.

– Han er helt utrolig, og han kan bli enda bedre også, selvsagt. Han kommer til å lære mye fra denne klubben. Jeg synes han er en enorm spiller å ha på dette laget, og han kommer til å bli en veldig god spiller for denne klubben. Han kommer til å bli en legende, ingen tvil om det, gjentok Dalot.

Fernandes har mange, mange år igjen av karrieren, men har allerede opplevd mye.

– Han har spilt i Italia, og han spilte i Portugal også. (…) Han var kaptein i Sporting, og han er selvsagt en erfaren spiller også, i en alder av 25 år.

UTROLIG SPILLER: Bruno Fernandes.

– Diogo vil ha selskap

Da Bruno Fernandes ble intervjuet nylig av Sky Sports, så ble relasjonen med Dalot et tema.

– Diogo kjørte meg til trening i begynnelsen. Jeg setter pris på det, Diogo [ser mot kamera]. Diogo ønsker selskap, så vi gikk til frokost sammen, til gymmen og andre ting.

– Men er det sant at han fikset nistepakke for deg?

– Nei, det er ikke sant. Det ville vært helt umulig at Diogo ga meg en nistepakke!

LAGER IKKE NISTEPAKKE TIL FERNANDES: Noen ganger hadde det vært mye morsommere om iet rykte fikk leve videre uten å bli avvist!
Powered by Labrador CMS