brunoronaldo2022m

– Ingenting varer evig

Fernandes fikk flere Ronaldo-spørsmål på onsdagens pressekonferanse, og Uniteds visekaptein svarte diplomatisk på spørsmålene.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag snakket Bruno Fernandes med pressen i Qatar, på pressekonferansen før portugisernes første kamp i dette mesterskapet, mot Ghana.

Forutsigbart nok fikk midtbanespilleren en rekke spørsmål om landsmannen Cristiano Ronaldo, som han ikke lenger er lagkamerat med i United, men som han fortsatt er lagkamerat med nå i Qatar.

Landslagssjef Fernando Santos skal ha sett ut til å være lei av alt Ronaldo/United-snakket før Portugals første kamp, mens Fernandes ga uttrykk for at han ikke hadde noen problemer knyttet til det å være på lag med Ronaldo.

– Jeg føler meg ikke ukomfortabel – jeg må ikke velge en side. Det har vært et privilegium å spille på landslaget med Ronaldo, og for klubben var det en drøm som ble til virkelighet, og jeg har alltid sagt det.

– Cristiano har alltid inspirert meg. Det var en drøm, men som vi vet så er det ingenting som varer evig. Cristiano tok en avgjørelse for sitt liv, og sin karriere, og vi må respektere hans avgjørelse. Vi vet alle hva VM betyr for Cristiano Ronaldo, og jeg er sikker på at hans fokus har vært på det, svarte Fernandes diplomatisk.

Powered by Labrador CMS