85BC2B6A-EBB7-4FCD-B8BE-2EB423A65F6F

Dette gjør de andre i ferien

Publisert Sist oppdatert

Mandag startet Uniteds sesongoppkjøring og ifølge lokalavisa deltok 28 spillere på Erik ten Hags første trening med laget.

Spillerne som var involvert i landskamper i juni har fortsatt ferie. Mange av dem har delt feriebilder på sine Instagram-kontoer, bortsett fra Scott McTominay, Eric Bailly og Hannibal Mejbri.

Cristiano Ronaldo og kjæreste Georgina Rodriguez har lagt ut flere feriebilder med barna på Instagram. Familien på syv har kost seg på Mallorca i Spania.

En annen som har tilbrakt ferien med familien sin er Raphaël Varane, som har postet et bilde av han og sine to barn på ferie.

Det er flere som har kost seg på ferie med kjæresten. Diogo Dalot har besøkt Maldivene med kjæresten Claudia Pinto Lopes.

Fred er også på lista blant spillere som har vært på kjærestetur. Han tok turen til øya Fernando de Noronha i Sør-Amerika med Monique Salum.

Facundo Pellistri tok turen til Disneyland i Orlando med kjæresten Cami Garcia.

 

Alex Telles og Victoria Schneider venter sitt første barn sammen, og i ferien fant de ut at de skal få en jente.

Sist men ikke minst har vi Harry Maguire og Dean Henderson som har giftet seg i ferien. Lørdag gav Harry sitt ja til Fern Hawkins (nå Maguire). Han og kona har postet flere bilder og videoer fra bryllupet på Instagram.

Henderson giftet seg i Roma i Italia. Han ønsker å holde kona og deres forhold ute av offentligheten, men delte flere bilder fra bryllupet lørdag.

 

Powered by Labrador CMS