GettyImages-1487554416

Ten Hag delte ut vin på direkten

Publisert Sist oppdatert

Det var en avslappet og gavmild Erik ten Hag som møtte til intervju før kampen, faktisk så gavmild at han tok med vin til reporterne på Sky Sports.

Bakgrunnen for gaven skal ha vært et utsagn Paul Ince kom med etter United spilte mot Reading i FA-cupen, hvor Ince skal ha vært skuffet over manglende respekt hos Uniteds trenerteam.

Til tross for vin-hygge og god stemning ble nederlenderen konfrontert med den dårlige borteformen United har vist, spesielt mot lagene på øvre halvdel.

– Vi må innse at vi ikke har levert slik vi ønsker på bortebane, men i dag er en ny mulighet til å gjøre det bedre. Det kan ha med karakter å gjøre, men samtidig så er vi blant de fire beste lagene, så vi gjør også gode ting. 

United-manageren ble også spurt om endringene han har gjort på laget var av taktiske grunner, til det hadde Ten Hag følgende å si.

– Ja, det er taktiske grunner til det, men samtidig så har vi mange kamper foran oss og vi har hatt et tett kampprogram før denne kampen. Vi trenger alle spillerne våre klare til seriekampene som kommer og cupfinalen som kommer.

Powered by Labrador CMS