tennern

— Han bringer energien; han er eksemplet og han er en leder

Publisert Sist oppdatert

Klokka 16:30 møtes Brighton og United på Wembley for å avgjøre hvem som skal møte Manchester City i finalen i FA-cupen 3. juni.

Før kampen svarte Erik ten Hag som vanlig på spørsmål om hva han forventer av spillerne sine og motstanderlaget.

Erik, vi er nå i London og forbereder oss til semifinalen i FA-cupen, og vi har sett laget komme tilbake fra skuffelser denne sesongen. Hvor flott er det å ha en så stor kamp å hoppe tilbake i?
— Laget har vist karakter ved flere anledninger denne sesongen, så vi tror de kan gjøre det igjen. Vi må gjøre det igjen fordi vi er selvfølgelig ikke fornøyde med Sevilla-kampen, vi var virkelig skuffet og frustrert over prestasjonen vår og nivået, siden dette ikke er vår standard.

Hva vil du se fra spillerne dine på Wembley?
— Først av alt, ta med din egen opptreden. Vi vil lage en god plan og derfra prøve og gjennomføre den. Da må du styre spillet og forutse om motstanderen kan gjøre forskjellige ting. Du må forutse disse tingene og håndtere omstendighetene, gjøre det til ditt spill. Vi kan spille fotball og vi har vist dette så mange ganger at da vi slo alle de store lagene i Premier League. Vi vet at vi kan gjøre det, men i øyeblikket må du få det til.

Jeg vet at det sannsynligvis er for tidlig å si om lagnyheter, men er det noen oppdateringer? Det må være deilig å ha Marcus og Luke tilbake etter noen kamper ute av spill?
— Ja. Det er så vanskelig å si da vi nettopp har kommet tilbake fra Sevilla, vi er nå i trening og vi skal gjøre restitusjonen, vi har noen behandlinger og jeg tror vi vil få flere nyheter senere på kvelden, men jeg må vente. Det ser ikke så ille ut, så det jo bra.

Bruno Fernandes vil være tilgjengelig igjen og han er en mann som er i god form…
— Han er det. Du kan se hvor viktig han er for denne gruppen. Han bringer energien; han er eksemplet, og han er en leder. Vi er glade for at han er tilbake.

Hva forventer du av Brighton som har hatt en veldig spennende sesong?
— Det har de, de spiller god fotball, grei fotball og de har en god idé om hvordan de skal spille. Men som sagt, vi må gjøre det til vårt spill, og vi gleder oss siden det var en stor glede å analysere dem. Det var også en glede å finne noen problemer mot dem, så vi skal yte vårt beste, og jeg tror det er det alle kan forvente av oss. Det er ikke det vi gjorde på torsdag, men det er det vi må gjøre i enhver anledning, spesielt når du spiller i semifinalen i en FA-cup.

Vi har allerede hatt en veldig minneverdig dag på Wembley denne sesongen. Hva kan spillerne trekke fra den dagen for å ta med seg inn i denne kampen?
— Det er bare det at vi har erfaringen til å spille i den stemningen. For resten er det ingenting fordi det er en ny kamp og vi må bevise oss selv igjen. Dette er hva du må gjøre, og for rutinen vår må du gjøre dette i hver kamp, ​​hver kamp er en test. Du må tjene Manchester Uniteds drakt og det er slik du må gå inn i hver kamp, ​​og du trenger laget. Derfor må man holde sammen som et lag og holde seg til planen og da vil vi ha en stor sjanse til å vinne.

Til slutt, Erik vi er tydeligvis i en kjempeposisjon i kampen om topp fire, men fokuset er på cupen nå. Hvor viktig er det å sementere den cupfinaleplassen?
— Det ville vært flott. Jeg tror ikke så mange spillere er i posisjon til å oppnå å spille i en FA-cupfinale. Selv ikke i denne gruppen av spillere, og det er en flott mulighet, så benytt den muligheten.

Powered by Labrador CMS