dalot

– Det er derfor vi er Manchester United

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er klare for sin andre finale denne sesongen etter å ha slått Brighton på straffer i søndagens FA-cupsemifinale.

I finalen lørdag 3. juni vil byrival Manchester City stå på motsatt side.

– Det er det vi er her for. Det er derfor vi er Manchester United, sa Diogo Dalot til MUTV etter semifinalen, på spørsmål om hvor viktig en slik kamp betyr for ham som spiller.

– Vi ønsker å være i finalene, vi ønsker å spille de beste kampene og vi ønsker å møte veldig gode motstandere. Vi ser frem til det, sier han videre.

Se høydepunktene fra kampen:

Dalot, som nå har bekledd venstrebacken i tre kamper på rad, var en av sju United-spillere som gikk frem i straffesparkkonkurransen og satte ballen sikkert i mål.

Han legger ikke skjul på at laget var godt forberedt dersom kampen måtte bli avgjort på straffer.

– Helt siden starten av pre season har vi alle prøvd å trene på straffer. Jeg tror det er en følelse at tiden ville komme en dag og at vi måtte være klare. Og jeg synes alle viste kvalitet og karakter under press.

– Det var utfordrende, fordi bak var det Brighton-fans som skrek mot deg. Du måtte være fokusert. Så vi viste personlighet og jeg er veldig glad på alles vegne at vi scoret på straffene og at vi er i finalen.

Brighton & Hove Albion v Manchester United: Emirates FA Cup Semi Final
STORFORNØYD: Diogo Dalot etter semifinaleseieren over Brighton.

Dalot forteller selv at han bestemte seg for hvor han ville sette en potensiell straffe til på lørdagens treningsøkt.

– Vanligvis bestemmer jeg meg i siste minutt. Før Sevilla-kampen trente vi på straffer og i går (lørdag), følte jeg at den siden (til høyre) var mer komfortabel, så jeg valgte den.

– Jeg valgte en side, jeg trodde på det og brukte kraft så keeperen ikke kunne redde den. Jeg veldig fornøyd med at den gikk inn, sier Dalot.

Powered by Labrador CMS