ethbr

Ten Hag om kampen mot Brentford: — Det vil definitivt være et problem

Publisert Sist oppdatert

Lørdag er det klart for andre runde i Premier League og United reiser sørover for å møte Brentford. Christian Eriksens tidligere klubb tok med seg ett poeng i serieåpningen etter å ha spilt uavgjort mot Leicester på bortebane.

Erik ten Hag ble intervjuet av Manchester United og svarte på spørsmål om kampen mot Brentford og utlån av spillere.

Hva er de siste oppdateringene på laget Erik? Anthony Martial og Victor Lindelöf var begge savnet forrige helg.

— Det er fortsatt det samme, de begge er fortsatt fraværende denne helgen.

Manchester United Pre-Season Training
SKADET: Både Martial og Lindelöf er ute med skade.

— Brentford er et godt lag med en god struktur og du kan se at de jobber sammen. Stilen deres er ganske direkte og de jobber for hverandre. De er gode fysisk, men det er muligheter for å vinne denne kampen, noe vi må.

— Selvfølgelig blir det spesielt for Christian Eriksen å reise tilbake til Brentford, men han er vant til sånt fordi han er erfaren og har gjort dette før, men til syvende og sist handler det om å fokusere på lagets resultater og selvfølgelig må prestasjonen hans være god. Det er viktig for oss at han spiller bra, og det vil han gjøre.

Brentford v Southampton - Premier League
TIDLIGERE BRENTFORD-SPILLER: Eriksen spilte for Brentford forrige sesong. Da lagene møttes i mai vant United 3-0.

Vi har sett Eriksen i flere forskjellige posisjoner, tror du han har en bedre posisjon eller kan han brukes i tre til fire forskjellige?

— Vi som et lag ønsker å spille dynamisk, så jeg forteller ikke en spiller at du spiller i en posisjon som er veldig statisk. Han er en spiller som kan spille i flere posisjoner og det er det vi trenger. Han er viktig for i oppbygningen fordi han kan gi målgivende pasninger eller score et mål.

Det er meldt cirka 35/36 grader i Brentford, noe som er veldig uvanlig i Storbritannia. Kan værforholdet være en faktor?

— Ja. Det krever mye mentalt og fysisk, og det vil definitivt være et problem, så vi må være forberedt på det og klare å håndtere det.

Spillere på lån

— Jeg tror Facundo Pellistris mulighet til å dra på lån ble påvirket av at han er skadet. Prognosen er at han ikke kommer tilbake før i september.

Forventer du flere låneavtaler, spesielt for unge spillere for slutten av overgangsvinduet?

— Ja, jeg tror det.

 

Powered by Labrador CMS