DD

– Nå er hver kamp viktig

Diogo Dalot mener United ikke har råd til å rote det til i de kommende ligakampene. Portugiseren håper også på å gi David de Gea litt mindre å gjøre fremover.

Publisert Sist oppdatert

Onsdagens 3-1-seier over Brentford betyr at United fortsatt henger relativt greit med i kampen om den gjeve, Champions League-givende fjerdeplassen i Premier League.

Kanskje enda viktigere blir det å ta tre poeng når West Ham, som faktisk innehar den aktuelle tabellplasseringen i skrivende stund, gjester Old Trafford lørdag.

Der kan Diogo Dalot få tillit fra start igjen, etter å ha gjort sine saker godt når han har fått tillit under Ralf Rangnick. Portugiseren er klar på at det ikke er rom for feilskjær i de kommende kampene.

– Nå er hver kamp viktig i vår vei mot en topp fire-plassering. Vi har en tøff kamp mot West Ham, men vi har tid til å restituere godt før den tid, sier den 22-årige høyrebacken.

– Vi kommer til å ha fansen der, med et fullt stadion i ryggen, så vi har alle forutsetninger til å gjøre vårt beste og prøve på å vinne kampen.

Brentford v Manchester United - Premier League
UNITED-JUBEL: Marcus Rashford og kompani kunne feire seier i vest-London. Trepoengerne bør fortsette å komme dersom United skal ta fjerdeplassen i Premier League.

Skal det bli tre poeng mot David Moyes’ mannskap, er nok United avhengige av en bedre førsteomgang enn hva som ble levert på Brentford Community Stadium.

Thomas Franks mannskap var klart overlegne og Rangnick har selv innrømmet at det ikke ville vært urettferdig om vertene ledet 2-0 til pause. Det kom likevel ingen tordentale fra tyskeren i pausen, noe også Dalot skriver under på.

– Vi var rolige i garderoben, men vi visste at vi ikke gjorde nok til å vinne kampen. Vi slapp motstanderne til sjanser vi ikke burde ha sluppet dem til. Men vi visste hva vi måtte gjøre, sier Dalot.

– Vi hadde en plan og den vi holdt oss til. Vi var litt mer aggressive på andreballene, litt mer intense i kontringene og mer effektive på den siste tredelen. Vi har spillertypene der fremme til å score mål og det var akkurat det de gjorde. 

Med en mildt sagt uimponerende førsteomgang, måtte David de Gea trå til, som så mange ganger tidligere denne sesongen.

Dalot roser sin spanske lagkamerat, samtidig som han håper burvokteren ikke får like mye å gjøre i kampene som kommer.

–  Vi prøvde å gi ham litt hvile, men han er der for å hjelpe oss når vi gir bort sjanser. Han har vært fantastisk og det er fantastisk å ha ham der, men vi skal prøve å gi ham litt hvile de neste kampene. 

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS