– Tror han vil kunne håndtere Salah

Mye kan tyde på at 19-åringen får sin Anfield-debut på søndag. Der vil han i tilfelle få tøff motstand.

Publisert Sist oppdatert

I forkant av Liverpool-kampen er det rettet et spesielt fokus mot Brandon Williams. 19-åringen har levert gode prestasjoner den siste tiden, og blir stadig applaudert av eksperter i sosiale medier.

Også Solskjær har latt seg imponere over supertalentet:

– Han har vært fantastisk siden han fikk sjansen. Han har taklet hver eneste utfordring vi har gitt ham. Han har startet 10-11 kamper (12 red. anm.), og han minner meg litt om Gary Neville. Jeg tror han kommer til å nyte å spille på Anfield, for å si det sånn.

Dermed er det mye som tyder på at Williams blir å se på Anfield. Hvis unggutten får startplass på søndag vil han etter alle solemerker bli satt opp mot Liverpools lynraske ving, Mohammed Salah.

En slik duell er TV 2-kommentator Alsaker spent på å se:

– Jeg tror han vil kunne håndtere Salah. Han er temposterk og har aggressivitet i spillet sitt, men det vil selvfølgelig bli en utfordring for han. Spesielt det posisjonelle spillet vil være utfordrende hvor man hele tiden må holde hodet kaldt og ligge rett.

Salah mot Shaw: På søndag vil det kanskje være Williams som må stoppe egypteren?

Videre er han også svært positiv til Solskjærs valg om å bruke 19-åringen:

– Han er et eksempel på en som har fått sjansen gjennom Solskjær, som viser tegn til langsiktig planlegging.

En annen engelsk back som også har fått tillit i ung alder er Liverpools egen Trent Alexander Arnold (21). Høyrebacken fikk sin første Premier League-start mot United i 2017 og har siden den gang blomstret og blitt en av verdens beste backer.

– Ser du en parallell med Trent Alexander Arnold?

– Parallellen er en «local lad» som viser at man har det inne. 

– Han er jo høyrebeint, så kanskje han kan bli en høyreback på sikt?

Hvorvidt Williams har en fremtid som høyre- eller venstreback vil kun tiden vise, men om vi får se 19-åringen i aksjon på søndag er det først og fremst som venstreback med tanke på tidligere kamper.

Da blir i tilfelle Mohammed Salah mannen å stoppe, men kanskje vi også får se noen dueller mellom nettopp Alexander Arnold og Williams? 

Vi venter i spenning. Kampstart på søndag er klokken 17.30.

Powered by Labrador CMS