BWil

– Mata er en magiker med ball og en kjempefin fyr

Publisert Sist oppdatert

Brandon Williams virker å ha en lang vei å gå for å spille seg inn i varmen hos Erik ten Hag.

Backen som kan bekle både høyre- og venstresiden har vært skadet etter han kom tilbake fra utlånet hos Norwich forrige sesong og er ikke en del av United-troppen som er registrert til spill i Europa League.

Det hindrer ikke Williams i å stille til intervju i Goals YouTube-serie Simply, hvor spillere fra ulike klubber blir stilt en rekke spørsmål.

Da 22-åringen blir spurt om hvem som er den beste spilleren han har spilt med, er svaret enkelt.

– Juan Mata, fordi han er en magiker med ball og han tar kontroll over kampene han spiller. I tillegg er han en kjempefin fyr utenfor banen og godt likt av alle. 

Backen mimrer også tilbake til tiden før Covid-19 gjorde at fotballen lå lamslått i flere måneder. Seieren mot Manchester City like før nedstengningen i mars 2020 står igjen som den beste kampen Williams har spilt.

Hva er det beste målet du har scoret?

– Jeg har bare scoret ett mål, sier Williams lattermildt. – Det er målet mot Sheffield United. Akkurat nå er det det eneste, men forhåpentligvis kan jeg score flere i fremtiden.

På spørsmål om hvem som er hans beste venn i fotballen er det en mann som nylig har forlatt klubben

– James Garner er min beste venn. Vi har spilt sammen siden vi var 7 år gamle og vi bodde sammen i Didsbury og jeg håper vi kan spille sammen igjen snart.

Beste stadion du har spilt på?

– Der er det ingen tvil i verden. Old Trafford

Se hele intervjuet her:

 

 

Powered by Labrador CMS