Det kunne blitt den fjerde strake borteseieren, og enda et eksempel på at United er på vei tilbake.

Ole Gunnar Solskjær fikk det som han ville før kampen.

Marcus Rashford, Victor Lindelöf og Harry Maguire pådro seg smeller da Chelsea ble slått i ligacupen i midtuka, men var alle tilbake mot Bournemouth.

Dermed valgte manageren de samme elleve som slo Norwich forrige søndag.

Tre gode muligheter

United stod med tre strake borteseirer, og bare ett tap siden september, men i et ordentlig grisevær så lå det hele tiden an til å bli vanskelig lørdag helt sør i England.

GRISEVÆR: Det påvirket kampen, men det var likt for begge lag.

Det startet imidlertid bra. United tok tak i kampen fra avspark av, stod høyt og vi så flere kombinasjonen med de offensive spillerne. Spesielt på høyresiden med Daniel James sentralt.

Etter tre minutter spilte Martial fri James ute til høyre, han var på et perfekt løp og lå like perfekt inn til Andreas Pereira, som dessverre bommet helt på ballen da han med treff kunne scoret fra femten meter.

Fem minutter senere var James på ferde igjen, og nok et delikat innlegg fant Fred på bakre stolpe, men han misbrukte avslutningen.

Midtveis i omgangen fikk James selv skyte fra 17 meter etter et Pereira-frispark, men avslutningen føk utenfor.

STARTET VELDIG GODT: Daniel James var kampens store spiller, men dessverre bare det første kvarteret.

Det jevnet seg ut

Men det var egentlig alt United skapte før pause, og etter et kvarter så jevnet oppgjøret seg ut. Bournemouth kom seg til noen cornere og noen innlegg og noen nesten-farligheter, blant annet et skudd like utenfor – som uansett hadde blitt tatt av VAR etter to hands på vei til avslutningen inne i Uniteds felt.

United på sin side var egentlig kun inni hjemmelagets 16-meter ordentlig en gang til i omgangen, da Martial fikk kontroll, satte fart og gikk i bakken – til hjemmefansens store irritasjon. Reprisene viste imidlertid at Martial fikk en touch på leggen, men samtidig falt han også lett. Dommeren gjorde altså rett i å ikke blåse straffe.

STRAFFE?: Nei, sa dommeren, og det så også slik ut på TV.

Til slutt så fikk dessverre hjemmelaget også sin andre store sjanse.

Klokka var i ferd med å passere 45 da tidligere United-spiller Joshua King fikk et oppspill i feltet. Aaron Wan-Bissaka var i ryggen hans, forsøkte å vinne ballen, men da ble han altfor enkelt vendt bort og King kunne avslutte sin egen vipp med en hel volley alene med De Gea fra kort hold. Bra av nordmannen, for all del, men fryktelig svakt forsvarsspill av Uniteds høyreback.

Dermed lå United under på bortebane ved pause.

Hjemmelaget nærmest 2-0

Det var litt av en utfordring før 2. omgang. Kunne de heve seg og også snu til seier på bortebane? Slik at det ble fire strake borte? Eller skulle dette bli en ny påminnelse på at dette er et United som har sine utfordringer.

Dessverre ble det det siste.

United skapte ikke én eneste stor sjanse de første 35 minuttene etter pause.

Andreas Pereira hadde et hardt skudd som ble slått ut av keeper, men ellers var det nesten: Nesten fra Young til Martial, nesten til Rashford, nesten gjennom fra Pereira, men aldri noe mer.

I stedet var det faktisk Bournemouth som en god stund var nærmere 3-1 enn United var utlikning, men David de Gea reddet en helvolley fra Ryan Fraser og var godt ute da hjemmelaget holdt på å spille seg gjennom. Til slutt fikk Harry Wilson også en skuddsjanse fra 15 meter, men De Gea reddet mesterlig til corner.

Sluttspurt

Midtveis i omgangen tok Solskjær ut en lite heldig Pereira med Jesse Lingard, og ti minutter før full tid kastet nordmannen innpå Brandon Williams og Mason Greenwood.

Det ga omgangens første United-sjanse med en gang.

Fred la på bakre stolpe, der hadde Greenwood skaffet seg rom, men avslutningen alene med keeper gikk rett på. United fortsatte med desperate forsøk, Fred skjøt på overtid, men dessverre rett på og uten at det ga uttelling.

SKUFFEDE: Harry Maguire og Fred under lørdagens kamp.

Stor nedtur

Etter to gode kamper mot Norwich og Chelsea ble lørdagen en stor skuffelse. United var egentlig kun gode det første kvarteret, og selv om kampen i seg selv var et jevnt oppgjør så ble vi minnet på mangelen på kreativitet og at det er noen mangler også ellers i United-troppen.

Tapet betyr også at United har sluppet inn mål i 11 strake bortekamper i Premier League, noe som er tangering av Uniteds negative rekord på det fra før av (fra august 2002).

Tapet betyr også at United fortsatt har til gode å vinne to strake ligaseirer etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som permanent manager i mars.