AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League

Ten Hag etter seieren: – Bryr oss ikke om Liverpool – må gjøre jobben selv

Publisert Sist oppdatert

Knepen borteseier på en dag hvor Liverpool snublet.

Ett poeng unna det store målet.

Champions League-spill.

Erik ten Hag åpnet etter kamp med å si at de fortsatt ikke bryr seg om motstander.

– Jeg bryr meg ikke hva som skjer i Liverpool, vi må tenke på oss selv og gjør jobben på egenhånd.

Se høydepunktene fra kampen:

Burde avgjort kampen

Selv om Ten Hag var fornøyd med at det ble tre poeng var det likevel, som vanlig, noe å pirke på når det kom til prestasjonen.

– Bournemouth var allerede sikre, men de er likevel en god motstander og vi startet veldig bra og skapte mange sjanser. I oppbygningen, i press og motpress og det å spille mellom linjene var vi veldig gode de første 25 minuttene. Det var en god prestasjon.

– Det eneste punktet for kritikk er at vi ikke klarte å avgjøre kampen. Vi burde klart å score mål nummer to, men det er slik dette laget er akkurat nå. Vi scorer ikke nok mål.

LES OGSÅ: Ett poeng unna Champions League

I mangelen på flere mål var Ten Hag også glad for å ha David de Gea bakerst. Spanjolen sikret seg prisen for flest «clean sheets» etter sin 17. kamp uten å slippe inn mål i Premier League denne sesongen.

– De Gea gjorde en feil for noen uker siden, men alle kan gjøre feil. Vi forsvarer oss med elleve mann og det er derfor vi har holdt nullen så mange ganger. Først er det viktig å huske på at det forteller noe om laget (at De Gea vinner «Golden Glove». Men selvfølgelig så har vi en veldig god keeper og han gjorde noen viktige og gode redninger.

AFC Bournemouth v Manchester United - Premier League
SIKRET SEG PRIS: David de Gea sikret seg prisen for å ha holdt nullen flest ganger i Premier League denne sesongen.

Hyller Casemiro

Ten Hag fikk se Casemiro score kampens eneste mål, og det på akrobatisk vis. Nederlenderen sier at Casemiro stadig overrasker ham med sine egenskaper.

– Han er en fabelaktig fotballspiller som stadig fortsetter å overraske oss, sier Ten Hag før han fortsetter.

– Vi kjenner han som en som organiserer og posisjonerer seg riktig. Holder laget sammen og kriger for sine medspillere, men han innehar også gode pasningsferdigheter og sprer rundt seg med gode valg. Han har absolutt overgått hva vi forventet av ham, for det var en strategisk smart spiller vi lette etter og fikk når vi hentet ham.

caseee
OVERRASKER MANAGEREN: Casemiro viser stadig nye sider av sitt spill og har overgått det som er av forventninger fra Ten Hag.

Midtbanen generelt for også skryt for prestasjonen på sørkysten.

– Hele midtbanen gjorde en god kamp i ettermiddag. Vi terper og trener mye på løp fra dype posisjoner og det var et flott løp fra Casemiro og en nydelig pasning fra Eriksen. Avslutningen i seg selv var jo også fantastisk, selvfølgelig.

Vil ha seier på torsdag

Selv om United kun mangler ett poeng for å sikre seg Champions League-spill neste sesong er det ikke annet enn seier hjemme mot Chelsea førstkommende torsdag som står i hodet på Ten Hag.

Og det i en sesong hvor United nå har vunnet 40 kamper i alle turneringer, noe som ikke har skjedd på over ti år.

– Torsdag er en finale. Vi ønsker å fullføre jobben på torsdag og jeg håper at fansen er klare for det. Vi nærmer oss å ha sikret en topp fire-plassering, men vi er ikke helt der enda. Det kommer til å kreve enda en god prestasjon.

Powered by Labrador CMS