jaso

Første Sancho-bud skal ha blitt avslått: – Forhandlingene beveger seg i riktig retning

Manchester United skal være enige med Jadon Sancho om de personlige betingelsene, men har fått avslag på det første budet på 60 millioner pund fra Dortmund.

Publisert Sist oppdatert

Ikke overraskende var budet et stykke unna det Borussia Dortmund forlanger, og minst like lite overraskende var det derfor at budet ble avslått.

Den tyske avisen Bild skriver at Manchester United leverte et bud på 60 millioner pund for Sancho, men at Dortmund forlanger minst 78 millioner pund for den engelske landslagsspilleren.

I tillegg må klubbene bli enige om mulige bonuser og klausuler.

sancho23442
KLAR FOR EM: Jadon Sancho forbereder seg til søndagens åpningskamp mot Kroatia, men skal allerede ha blitt enig med United om de personlige betingelsene. Nå er det opp til United og Dortmund å bli enige om selve overgangssummen.

Det som derimot er interessant er at flere journalister melder at United har blitt enig med Jadon Sancho om de personlige betingelsene i en kontrakt som skal strekke seg til 2026.

Blant dem som melder dette er transferguruen Fabrizio Romano. 

 

Selv om United og Dortmund ikke er enige om prisen på Jadon Sancho, virker det nå unektelig som om det er begevelse i forhandlingen mellom partene.

– Forhandlingene beveger seg i riktig retning, har jeg blitt fortalt. Alle parter er mer optimistiske om å få i stand en avtale denne sommeren sammenlignet med forrige sommer, sier Sky Sports’ Dharmesh Sheth.

Uniteds enighet med Sancho om de personlige betingelsene gjengis også av journalisten Sam Pilger som skriver for blant andre The Athletic.

Daily Mail skriver at United ikke ønsker at overgangssaken for Sancho trekker ut i langdrag slik tilfellet var sist sommer, men Dortmund er klar over at Sanchos verdi kan stige om han har et solid EM, og også Chelsea skal ha vist interesse.

Det virker imidlertid utvilsomt som om det er United som er i førersetet for å få på plass en overgang for Sancho.

Jan Åge Fjørtoft skriver også på Twitter at United har levert det første budet på Jadon Sancho, men at partene står et stykke fra hverandre. 

Constantin Eckner, som blant annet har skrevet for BBC og tyske Sport1, skriver for The Times at United har tilbudt 60 millioner pund, og at Dortmund krever 77,5 millioner pund, pluss suksessbaserte bonuser – altså lignende informasjon som det Bild hadde.

Kilder tett på Dortmund indikerer at de ikke kommer til å gå med på noe lavere enn dette selv om forhandlingene skulle dra ut i tid, siden de forventer at United er fast bestemte på å få i stand en avtale for Sancho denne gangen.

Dersom Sancho blir United-spiller kan han vente seg noe i nærheten av en dobling av lønnen han hever i Dortumund, og bli blant de best betalte spillerne i Manchester United med rundt 250.000 pund i uken. 

LYKTES IKKE SIST SOMMER: …men mye tyder på at Ole Gunnar Solskjær og United får napp på Jadon Sancho denne sommeren.

Tidligere i uken meldte The Athletics troverdige United-journalist Laurie Whitwell at United nå trodde på en Sancho-overgang, mens BBCs Simon Stone skrev at United nå vet hva som må til for å få en overgang på plass.

Lørdag skrev tyske Sport1 at offisielle samtaler hadde startet, og at United ikke var skremt av prisen de ble forelagt av Dortmund.

Opplysningene stemmer også med det united.nos kilder kan opplyse og selv om Manchester United og Borussia Dortmund står et stykke fra hverandre hva pris og betingelser for en overgang angår, så virker det nå mer sannsynlig enn noen gang at Sancho faktisk vil bli United-spiller. 

Powered by Labrador CMS