Borussia Dortmund v SC Paderborn 07 - DFB Cup: Round Of Sixteen

Villig til å lytte til «eksepsjonelle bud» på Sancho og Haaland

Publisert Sist oppdatert

Det er fortsatt to måneder til det internasjonale overgangsvinduet åpner, men på ryktebørsen går det varmt om Erling Braut Haaland og lagkamerat Jadon Sancho allerede.

Det blir ikke færre overskrifter når Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke uttaler seg om den tyske klubbens planer for sommeren.

Den administrerende direktøren utelukker i kjent stil et salg av Haaland og Sancho og sier at Dortmund planlegger fremtiden med de to stjernene på laget. Men erkjenner samtidig at klubben må ta stilling til bud i riktig størrelsesorden.

Ryktene rundt Haaland økte i styrke da agent Mino Raiola og Alf-Inge Haaland ble observert i Barcelona og Madrid i påsken. Det er også ventet at Team Haaland skal i dialog med Manchester-klubbene.

– Vi skal snakke med Erling, hans far og hans agent Mino Raiola. Vi håper at han vil bli værende hos oss og score mål for Dortmund neste sesong. Det finnes ingen alternativ plan, sier Watzke til Goal og DAZN.

Presset på Dortmund økte ytterligere med lørdagens 1-2-tap for Frankfurt. Laget har nå sju poeng opp til Champions League-plass i Bundesliga.

Watzke fikk ifølge Goal.com direkte spørsmål om Dortmund har råd til å beholde både Sancho og Haaland i 2021/22-sesongen.

– Jeg kan ikke kommentere eventualiteter. Sancho har vært hos oss mye lenger enn Haaland. Vi må snakke med Jadon også.

– Dersom det kommer et eksepsjonelt bud skal vi diskutere det med spilleren og hans agent som vi alltid gjør.

– Jeg er imidlertid ganske sikker på at det vil bli begrenset med aktivitet på overgangsmarkedet i sommer med tanke på hvilken skade coronaviruset har påført de store klubbene.

DORTMUND-SJEF: Hans-Joachim Watzke uttaler seg om den tyske klubbens planer for sommeren.

Dagen etter 2-1-seieren mot Brighton skriver Manchester Evening News at Haaland er Uniteds prioritet på overgangsmarkedet i sommer. Sancho sto øverst på ønskelisten i fjor, men klubben skal nå forsterke andre posisjoner etter å ha brukt 45 millioner pund på Amad Diallo og Facundo Pellistri.

– Selv om jeg har jobbet med Erling, er det ikke riktig for meg som United-manager å snakke om ham. Jeg kan snakke om han som hans tidligere trener, men han vil gjøre opp sin egen mening, sa Ole Gunnar Solskjær om Haaland før kampen mot Brighton.

Dortmund krevde ifølge rapportene 120 millioner euro for Sancho i fjor, et krav  Manchester United ikke var villig til å innfri. 21-åringen er for øyeblikket skadet og mister den første Champions League-kvartfinalen mot gamleklubben Manchester City.

Powered by Labrador CMS