gore201222

U18-gutta snudde også kampen på slutten

I skyggen av A-laget spilte også U18-laget lørdag ettermiddag, og det endte med en 3-2-seier til United mot Blackburn.

Blackburn slo Liverpool sist, men fikk det tøffere mot et United-lag som i likhet med førstelaget viste at de kjemper til siste slutt.

Blackburn tok ledelsen etter litt over en halvtime, men Jayce Fitzgerald utlignet med sitt første mål på U18-nivå da han headet Sam Murrays innlegg i mål. Hjemmelaget gikk likevel til pause med ledelse etter en straffescoring like etter Fitzgeralds utligning.

I andreomgangen kom Dan Gore inn, og han scoret utligningen i det 75. minutt med en flott avslutning etter å ha fått ballen inne i feltet av stortalentet Shea Lacey.

Like før slutt kom avgjørelsen da samme Lacey slo et glimrende frisparkinnlegg inn i feltet, og Jack Kingdon stanget inn det avgjørende målet. Det var nok ekstra herlig for Kingdon siden det var han som laget straffesparket mot slutten av den første omgangen.

United ligger på tredjeplass i U18-ligaen, fire poeng bak Sunderland (som har spilt to flere kamper enn United), og åtte poeng bak Manchester City (som har spilt fire flere kamper).

Se Uniteds terminliste her.

Blackburn Rovers 2-3 Manchester United

U18 Premier League
Brockhall

G: Kingdon, Gore

Mål: 1-0 Junior Nsangou (32.), 1-1 Jayce Fitzgerald (Murray, 40.), 2-1 Dominik Biniek (str. 42.), 2-2 Dan Gore (Lacey, 75.), 2-3 Jack Kingdon (Lacey, 89.).

Manchester United: Elyh Harrison; James Nolan (Louis Jackson, 46.), Jack Kingdon, Sonny Aljofree, Sam Murray, Maxi Oyedele (Dan Gore, 46.), Jayce Fitzgerald, James Scanlon, Shea Lacey, Ethan Williams (Victor Musa, 66.), Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Tom Wooster.