BennyM

– Jeg har drømmejobben i min favorittklubb

Publisert Sist oppdatert

Da Erik ten Hag skulle sette sammen sitt trenerteam foran sin første sesong som United-manager var sørafrikanske Benni McCarthy blant dem United-manageren ønsket seg, og fikk hentet inn til klubben.

Det hører med til historien at McCarthy ikke var med helt fra start av i Ten Hags æra og det ble først 30. juli bekreftet at den tidligere Premier League og Porto-spissen skulle innta Carrington som førstelagstrener.

Sørafrikaneren har fått gode skussmål og ros for blant annet å ha hjulpet blant Marcus Rashford tilbake i storslag etter noen tunge sesonger.

Selv har angrepstreneren tidligere uttalt at han ikke vil ha noe ære alene for Rashfords fremgang denne sesongen.

– Det er ikke bare meg. Vi er et team. Som jeg alltid har sagt, det er ikke noe «jeg» i et team. Når du gjør noe, gjør vi det alle sammen. Alle trenerne bidrar.

I et lengre intervju gjort med sørafrikanske iDiskiTimes (som kan leses i sin helhet her), forteller den tidligere spissen om at han ønsker å bruke tiden i United til å lære mest mulig av Ten Hag samt nyte tiden i sin favorittklubb. 

– Jeg ønsker å lære så mye jeg kan av manageren. Jeg forsøker å ta til meg alt jeg kan, så dagene starter tidlig så jeg er på plass når resten av trenerteamet kommer. Det er nivået vi ønsker å være på.

– Jeg lærer veldig mye av akkurat det (måten det jobbes på), men jeg bidrar også med mitt. Jeg legger til mine tanker om det jeg har erfart og vet om fotballen, så forhåpentligvis ser resten av teamet at jeg kan bidra like mye som jeg tar til meg læring.

– Jeg har drømmejobben i min favorittklubb. Alle i Sør-Afrika vet at jeg har mitt hjerte i Manchester United og det er det ikke noen som helst tvil om. Jeg er Manchester United-fan tvers gjennom.

Powered by Labrador CMS