BennyM

– Trodde en jobb i United var umulig å oppnå

Publisert Sist oppdatert

Benni McCarthy har fullført sin første sesong som angrepstrener i United.

I et lengre intervju med den sørafrikanske radiokanalen 947 Joburg forteller 45-åringen at han ikke i sin villeste fantasi hadde trodd at det å jobbe i sin favorittklubb Manchester United noen gang ville bli mulig.

I tillegg har han i sin første sesong fått mange nye referansepunkter når det kommer til arbeidsmengde og forteller detaljert om hvordan en arbeidsdag for ham er når han er på Carrington.

– Om jeg setter sammen jobbene jeg hadde som hovedtrener i Cape Town City og Amazulu i ett og en sesong er det likevel ikke engang i nærheten av arbeidsmengden som vi har i Manchester United. Det er nådeløst.

– Med det sagt så er det akkurat det som er forventet når du arbeider med spillere i verdensklasse på daglig basis. Man må være superforberedt hver eneste dag. Allerede klokken sju på morgenen er vi på kontoret og delegerer hvordan vi skal gjennomføre treningsøktene og de individuelle programmene. Etter dette er det som regel individuelle møter med spillerne og å jobbe med input inn til manageren. Rundt klokken seks på ettermiddagen kan man dra hjem etter en lang dag.

Der han selv har lange dager som det han kaller «kun angrepstrener», roser han Erik ten Hags enorme arbeidsmoral og samarbeidet han har med resten av støtteapparatet.

– Det jeg nevnte tidligere er bare dagen min som angrepstrener, sier McCarthy før han trekker pusten. Manageren, det er skremmende hvor mye arbeid han legger ned. Når man ser resultatene og fremgangen som laget har gått gjennom så blir det verdt alle de timene man legger ned i arbeidet.

Manchester United Training Session
GODT SAMARBEID: Benni McCarthy og Mitchell van der Gaag.

Hele intervjuet McCarthy gjorde med den sørafrikanske radiokanalen kan du høre her.

Powered by Labrador CMS