tenhagpellistri100123

– Vi tror han har en fremtid her i Manchester United

Publisert Sist oppdatert

Heller enn det vanlige kampdagsintervjuet, så har klubben heller stilt Erik ten Hag noen spørsmål stilt av supportere.

Her kan dere lese hva Ten Hag hadde å si om ulike temaer.

Om Facundo Pellistri kan være et verdifullt medlem av troppen fremover, i lys av det gode innhoppet mot Charlton:

– Det var bare ti minutter, men han gjorde et veldig godt inntrykk. Han måtte vente på [debuten], for i troppen vår må du gjøre deg fortjent til spilletid. Det etr andre som også fortjente det, som ikke kom innpå.

– Han har jobbet lenge, og han viste seg frem. Han viste i det øyeblikket at han var klar. Han hadde noen veldig gode involveringer, og var livlig. Han hadde den målgivende pasningen, men han bidro også godt defensivt, han var til å stole på, og han tok ansvar. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, og jeg er fornøyd med utviklingen hans. Vi tror han har en fremtid her i Manchester United.

Manchester United v Charlton Athletic - Carabao Cup Quarter Final
ASSISTERTE RASHFORD I DEBUTEN: Facundo Pellistri.

Om hvilken spiller han helst ville vært trener for, om han kunne velge helt fritt: 

– Jeg ville helst hatt Johan Cruyff, og jeg ville hatt ham i Manchester United. Det han kunne bidratt med til denne klubben ville vært fantastisk.

Johan Cruyffs sønn, Jordi Cruyff, spilte som kjent for United i fire sesonger (1996/97-1999/00).

Om Benni McCarthys innflytelse:

– I vårt trenerteam så hadde vi mange forsvarsspillere og midtbanespillere. Jeg ønsket å finne en god balanse, og han er fokusert på det offensive siden han er en tidligere spiss, og det er også en veldig spesifikk oppgave han har i jobben.

– Jeg spilte aldri der, så jeg er heldig som har noen i mitt trenerapparat som spilte der. Fotball handler om å score mål, og om en har en keepertrener, så kan en også ha spesialister på det offensive, og spesielt har vi da en spesifikk scoringstrener.

mccartht243
VIKTIG MANN I TRENERTEAMET: Benni McCarthy.
Powered by Labrador CMS