BEKREFTET: Ny kontrakt

Blir i klubben til 2019. Minst.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke ble han kåret til sesongens beste United-spiller av spillerne selv.

Onsdag kveld var Antonio Valencia så Uniteds kaptein da spillerne entret gressteppet på Friends Arena.

Fredag offentliggjorde klubben at han har skrevet under på en ny kontrakt, som binder ham til United frem til sommeren 2019. Kontrakten inneholder også opsjon på ytterligere en sesong for 31-åringen.

En ok uke for høyrebacken, altså.

– Vi vil kjempe på alle fronter

– Manchester United har vært livet mitt siden 2009, og jeg er overlykkelig over å ha skrevet under på en ny kontrakt.

– Onsdag vant vi et trofe som vi aldri hadde vunnet før, og det var en stor ære for meg å være kaptein i finalen. Jeg vil takke manageren for tilliten han har vist meg denne sesongen, og jeg er sikker på at vi kommer til å kjempe på alle fronter neste sesong.

– Jeg vil også takke familien min, lagkameratene og selvsagt også fansen for all støtte, sier Valencia.

Han har bare Wayne Rooney og Michael Carrick foran seg på lista over de som har flest kamper i førstelagstroppen akkurat nå, og fremtiden til Carrick og Rooney må sies å være usikker. Kanskje vil Valencia derfor være den med mest United-kamper når United starter opp igjen til høsten.

VISSTE DU AT: Sir Alex Ferguson vurderte å omskolere Valencia til sentral midtbanemann.

FEIRET ONSDAG: Jose Mourinho med Antonio Valencia (og Wayne Rooney) etter seieren i Europa League.

Langvarig beundrer

Mourinho ønsket egentlig Valencia til Real Madrid da han var der, og tidligere i sesongen sa portugiseren også at det ikke finnes bedre høyrebacker enn Valencia.

– Det er ingen hemmelighet at jeg var en beundrer av Antonio lenge før jeg kom til denne klubben. Jeg visste hvor fantastisk han var som spiller, og han har ikke skuffet meg. Jeg visste imidlertid ikke at han var en så fantastisk type som han er. Jeg vet at jeg har sagt dette før, men det er et privilegium å ha en så god spiller og så en god mann i klubben. Jeg er veldig glad for at han har skrevet under på denne kontrakten.

Valencia står med to ligagull, seier i ligacup, FA-cup og har nå altså også vunnet Europa League-trofeet som United-spiller.

Her kan du se når spillernes kontrakter utløper.

Powered by Labrador CMS