raas

Opprørt Rashford: – Jeg kan ikke forstå dommeren

Publisert Sist oppdatert

United havnet under, men takket være Marcus Rashford snudde Erik ten Hags menn til 2-1-ledelse på Nou Camp, før det til slutt endte 2-2.

Etterpå var det en skuffet Rashford som møtte MUTV.

– Det var en god kamp, men for oss så ble dette til slutt et skuffende resultat. I 2. omgang så tok vi dem jo, begynte han.

Han var oppgitt over dommeren.

Det var nemlig en nøkkelsituasjon i kampen, da United ledet 2-1 etter 64 minutter. Rashford angrep med ball, gikk forbi oppasseren, var på vei alene mot keeper, men ble så meid ned. Barcelona-spilleren var ikke en gang nær ballen, men uten at dommeren gjorde noe.

Selv normalt så sindige Erik ten Hag pådro seg et gult kort da han gjorde sin mening klar overfor dommerteamet.

– Det var et enormt øyeblikk i kampen. Jeg ble jo tatt. Ja, det var utenfor 16-meteren, men det skulle vært et rødt kort. Det ville endret alt.

– Jeg kan rett og slett ikke forstå hvorfor dommeren tror at jeg eventuelt legger med der. Det er jo ingenting å hente. Sånt gjør meg forvirret, sa han.

På 1-1-scoringen mente han at han kom i så død vinkel at han bare hadde to valg.

– Enten måtte jeg satse høyt. Eller så måtte det bli lavt. Dermed var det bare å bestemme seg og ta sjansen.

– Jeg følte før pause at de faktisk startet kampen bra. At de kontrollerte den. Vi hadde våre øyeblikk de første 45, men ikke så store sjanser. Det var mer at vi hadde noen situasjoner som kunne gitt oss muligheter, som Bruno med det innlegget gjennom feltet etter bare ett minutt, men så var det ingen der. Vi skulle gamblet mer. Det er øyeblikk som det som utgjør en forskjell.

– Så tok vi dem etter pause, men vi kunne gjort mer de første 45, sa Rashford.

Se høydepunktene fra kampen her:

Powered by Labrador CMS