sergio222

Mangler to stjerner til United-kampen

Publisert Sist oppdatert

Barcelona bekreftet onsdag at verken Sergio Busquets eller Ousmane Dembele er med i torsdagens Europa League-kamp mot United.

LES OGSÅ: Disse var på onsdagens United-trening

Erik ten Hag møter først pressen onsdag kveld, men Barcelona-trener Xavi har allerede levert sine tanker om kampen til pressen.

– Begge lagene kommer til denne kampen i den beste formen de har vært i denne sesongen. Uniteds form er ekstraordinær, og dette kommer til å bli en kamp som blir spilt med stort tempo. Det er en spektakulær knockoutrunde-kamp.

– Ten Hag har virkelig forandret dynamikken i United. Det startet vanskelig, men han gjør en fantastisk jobb. Han er en fantastisk trener, for å snu situasjonen i United var ikke lett, sa Xavi på pressekonferansen.

– Han er en trener som liker å angripe, de har mange våpen i verktøykasse si som fungerer veldig bra. Dette ser vi i bortimot hver kamp. Han er sånn sett en referanse for trenere som liker denne type fotballen.

– Så er ikke United nå på sitt beste sted i historien, men det er noen spillere i laget som er i fantastisk form. Marcus Rashford er en av de farligste spissene i Europa. Han er rask, utfordrer og vi må ta hensyn til ham.  Overgangene deres er også uhyre kjappe, så dette vil bli veldig tøft, fortsatte han.

– Dette er imidlertid en europacup, og vi ønsker å vise at vi kan spille på aller høyeste nivå, sier Barcelona-treneren – som også ble spurt om Frenkie de Jong, som jo ble koblet til United gjennom størsteparten av fjorårets sommer.

– Han var veldig klar overfor meg. Han ønsket å bli her. Sånn sett var det ikke noe tvil. Jeg er også veldig fornøyd med prestasjonene hans, lederskapet. Han er i fin form på banen nå, som er det viktigste for oss.

Tidligere Leeds-spiller Raphinha sa dette.

– Jeg forventer en tøff kamp, men det er en av de beste lagene vi kunne møtt. Jeg håper vi står godt til dem. Ja, de er tøffe, men vi vet hva vi må gjøre for å vinne, sier han.

Barcelona-troppen mot United:

Powered by Labrador CMS