rashford160223

Dette har Rashford fått til for første gang i karrieren

Marcus Rashford scoret selvsagt mot Barcelona.

Noe annet ville jo vært bare rart.

Målet gjorde at Rashford har kommet opp på 22 mål, og med det har han tangert sin beste sesong (2019/20) fremfor mål i United.

Han har vært inne i en veldig god scoringsrekke på hjemmebane, men scoringsformen på bortebane er neimen ikke verst heller.

Nå har Rashford gjort noe han aldri tidligere har gjort – han har scoret i fire bortekamper på rad for United.

I de tre første av disse var Rashfords mål det viktige førstemålet i kampen – slik at United gikk opp i en 1-0-ledelse – mens det mot Barcelona altså var en utligning til 1-1.

raahs3
EN HELT VANLIG DAG PÅ JOBBEN FOR RASHFORD: Ja, for slik har det faktisk vært etter VM.

Rashfords fire siste bortekamper:

• Arsenal: Scoret et glimrende langskudd mot den daværende serielederen.
  • Nottingham Forest: Satte standarden med et glimrende solomål tidlig i kampen.
  • Leeds: Selvsagt var det Rashford som fikk hull på byllen mot rivalen på Elland Road også, da han headet inn Luke Shaws innlegg.
  • Barcelona: Ble servert av Fred, og utlignet til 1-1 med en avslutning fra en vanskelig vinkel.

Vi har gravd, og før dette har vi bare funnet ett eneste tilfelle av at han hadde scoret i tre bortekamper på rad.

Det var rett etter at Ole Gunnar Solskjær tok over United, da Rashford scoret mot Cardiff noen minutter ut i Solskjærs managerperiode, før han så scoret i de neste bortekampene mot Newcastle og Tottenham også.

Utenom det: en del ganger han har scoret i to på rad, men han har aldri vært i nærheten av fire før utenom den tidlige Solskjær-perioden.

Neste bortekamp er mot Liverpool på Anfield. Her er det bare å satse på at han knuser egen rekord, med andre ord.