FC Barcelona v Manchester United: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa League

– Vi kommer til å presse dem høyt

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag møtte MUTV og BT Sport før avspark mot Barcelona.

Sjefen forteller villig om både kampplan og hvorfor han har valgt å starte med Luke Shaw som på venstre midtstopperplass.

– Vi kommer til å presse dem høyt når det er mulighet til det. Når vi har ball må vi passe på at vi får dem til å løpe. Vi har spillere på laget vårt som er i stand til å fikse det.

– Samtidig må vi passe på at vi ikke blir naive, men likevel er modige. Jeg hater naiv fotball, men vi kommer til å virkelig gå for det og vi har en god plan så nå er det opp til spillerne å følge den.

Når det gjelder Luke Shaw forteller Ten Hag at det er i denne typen kamper det går an å bruke engelskmannen som midtstopper.

– Han har imponert som midtstopper, og det er spesielt i kamper som dette, som mot Manchester City, at det går ah å bruke han i den posisjonen.

– Han passer veldig godt inn i enkelte roller som midtstopper og det gir oss muligheten til å la Tyrell Malacia gå enda lengre frem i banen å utnytte de situasjonene som oppstår der. I tillegg kan Luke Shaw dekke mye av venstresiden med sin gode evne til å forsvare seg.

– Tyrell Malacia må presse Raphinha tilbake og så kan Luke Shaw komme fremover. Luke er klar til å diktere spillet og jeg utfordrer dem med å gjøre det mye.

Avslutningsvis sier Ten Hag det alle fans ønsker å høre:

– Det er en stolt historie med nederlandske spillere og managere her i Barcelona, men jeg er her med Manchester United og vi ønsker å vinne her på Manchester United-vis!

Powered by Labrador CMS