– Vi vil vinne dette troféet

Axel Tuanzebe vokste opp i byen hvor onsdagens ligacup-motstander kommer i fra.

Publisert Sist oppdatert

Axel Tuanzebe er ventet å starte i midtforsvaret til United når Ole Gunnar Solskjærs menn skal prøve å komme tilbake på vinnersporet mot Rochdale.

Midtstopperen vokste opp i Rochdale og stortrivdes i byen som ligger rett utenfor Manchester.

Nå har den lovende unggutten snakket med Uniteds offisielle app i forkant av oppgjøret mot League One-laget.

– Det var et tett miljø i nabolaget, i hvert fall der jeg var. Vi var en stor gruppe med venner som var sammen og spilte fotball. Jeg har bare gode minner fra Rochdale.

– Jeg var åtte år når jeg signerte for United. Årene frem til U19-laget var veldig morsomme. Alt handlet om å bare kose seg med fotballen, nå er det litt mere strategi inni bildet.

– Elsker unge talenter

21-åringen er ikke den eneste unggutten som har fått sjansen under Ole Gunnar Solskjær, og han mener det er bra at United-manageren gir de unge og lovende tillit.

– Det viser bare hvor mye Ole Gunnar Solskjær elsker å utvikle unge talenter. Jeg mener han har sett systemet nok til å forstå at det er viktig. Forhåpentligvis kan alle få vist frem talentet sitt.

VOKSTE OPP I ROCHDALE: Det blir én noe spesiell kamp for Axel Tuanzebe når laget fra hjembyen står på motsatt banehalvdel.

– Ombygger laget

United røk ut i tilsvarende runde mot Derby forrige sesong, etter å ha tapt på straffesparkkonkurranse. Denne sesongen håper Tuanzebe at klubben kan gå hele veien.

– Vi har et ungt lag og det er ikke dårlig å fokusere på å vinne. Uansett hvilken konkurranse vi er med i, så har vi alltid lyst til å vinne.

– Vi vil ikke miste muligheten til å vinne dette troféet, men vi er i en prosess der vi holder på å ombygge laget, og det ville vært godt for klubben og spillerne å vinne noe.

Spilleren som tilbrakte 2018/19-sesongen på utlån hos Aston Villa håper at United kan få til store ting denne sesongen.

– For klubben sin del må vi bare sikte så høyt som vi kan og definitivt prøve å kvalifisere oss for Champions League. Vi vil også prøve å få med oss et trofé.

– Personlig håper jeg at jeg kan få spilletid og levere for laget uke inn og uke ut.

United mot Rochdale spilles klokken 21.00 onsdag kveld, og kampen sendes på Viasport 2. 

Powered by Labrador CMS