Tuan

Får ikke spille Europa League

Publisert Sist oppdatert

Axel Tuanzebe har ikke blitt innlemmet i Napolis Europa League-stall for resten av denne sesongen og går dermed glipp av 16-delsfinalekampene mot Barcelona og alle de andre utslagskampene Napoli eventuelt kommer seg til.

Europa League-lagene har lov til å gjøre tre endringer på stallen etter januarvinduet og Napoli har ikke valgt å registrere Uniteds utlånte stopper, ifølge UEFA.

Engelskmannen ble hentet til Napoli etter at den greske stopperkjempen Kostas Manolas dro tilbake til hjemlandet og Olympiakos i januar, men Luciano Spalletti velger i stedet å erstatte Manolas med skadeplagede Faouzi Ghoulam.

Gazzetta dello Sport skriver at det var en «teknisk avgjørelse» som måtte til for å avgjøre hvem som skulle utelates. I praksis betyr dette at Napoli-administrasjonen overlot valget ene og alene til trener Spalletti.

AD
TATT MED I RANGERS-TROPPEN: Amad Diallo er allerede i gang med å score mål for den skotske storheten. Nå får han muligheten til å gjøre det samme ute i Europa.

Både Anthony Martial og Amad Diallo er for øvrig hentet inn i stallene til henholdsvis spanske Sevilla og skotske Rangers.

Tuanzebe avbrøt utlånet til Aston Villa i januar etter manglende spilletid på Villa Park og valgte heller å prøve lykken ved kysten til Tyrrenhavet. Dessverre har det ikke blitt mange flere minutter på 24-åringen siden.

Stopperen startet og spilte riktignok 120 minutter da Napoli røk på 5-2-tap etter ekstraomganger mot Fiorentina, men i Serie A har det ikke blitt mer enn ti minutter på tre kamper for Uniteds utlånssoldat.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS