Roses av Ferdinand, Fletcher og Hargreaves: – Lykke til med å få ham ut av laget

Axel Tuanzebe får ros fra gamle United-helter.

Publisert Sist oppdatert

Det var mange spillere som imponerte mot PSG, men kanskje aller mest imponerende var Axel Tuanzebe.

Den eneste han ikke klarte å stoppe var sin egen spiller, Anthony Martial, og 22-åringen imponerte i sine dueller mot Neymar og spesielt mot Kylian Mbappé.

En imponert Ole Gunnar Solskjær roste Tuanzebe etter kampen – her er noe av det han sa:

– Axel gjorde det fantastisk. Han har vært ute siden sin siste kamp mot Colchester, for ti måneder siden eller noe? Å levere en forestilling som dette mot Neymar og Mbappé… jeg må si han nesten overrasket oss også.

– Axel er en strålende forsvarsspiller, og en stor leder. Han har beveget seg oppover i akademiet, og vi har visst noen år at han kommer til å bli en veldig god spiller for oss. Han har den karakteren og innstillingen en United-spiller bør ha.

AXEL AXEL AXEL: Imponerte mot PSG.
AXEL AXEL AXEL: Imponerte mot PSG.

Ros fra ex-reds

Ole Gunnar Solskjær var slettes ikke den eneste tidligere United-spilleren som roste Axel Tuanzebe, for hos BT Sport snakket Rio Ferdinand, Darren Fletcher og Owen Hargreaves varmt om Solskjærs United, og da spesielt om den unge midtstopperen.

– Lykke til med å få denne spilleren ut av laget. Jeg elsker ham. Han er en god atlet, han tar gode avgjørelser, han har en god tilstedeværelse og han taklet det å spille mot Mbappé og Neymar. Denne unge mannen… han forsvinner ikke ut av laget, sa Hargreaves.

Rio Ferdinand kom også med rosende omtale om Tuanzebe mens BT Sport viste frem bilder av hvordan han taklet duellen med Kylian Mbappé, og programleder Gary Lineker ville gjerne høre fra Ferdinand om Tuanzebe har spilt seg selv inn på laget gjennom sin prestasjon mot PSG.

– Ja. Ole har akkurat sagt at han møtte to av de beste angriperne i verden. Han luktet fare mange ganger i dag, og en må belønne prestasjoner som dette, sa Ferdinand, og fortsatte:

– Han har hatt det tøft med skader – det var hans første kamp på ti måneder – men når du kommer inn og spiller som det fortjener du å belønnes for det, men Ole er mannen som må ta den avgjørelsen.

Darren Fletcher var også imponert.

– Det så ikke engang ut som om han fikk panikk eller løp for full guffe. Det så ut som om han tenkte «ok, det er Mbappé», han var komfortabel og så bare håndterte han det. Toppklasse, smilte skotten.

 

VET LITT OM DET Å VÆRE EN GOD MIDTSTOPPER: Rio Ferdinand.
VET LITT OM DET Å VÆRE EN GOD MIDTSTOPPER: Rio Ferdinand.
Powered by Labrador CMS