– Presset på Solskjær øker

AVISRUNDEN: Det var lite annet enn Mason Greenwood som virkelig imponerte skribentene etter onsdagens kamp mot Rochdale.

Publisert Sist oppdatert

United gikk videre, men det var liten grunn til å bli imponert.

Vi har sett på hva noen av de engelske journalistene skriver etter onsdagens kamp.

Rob Dawson, ESPN

Det positive:

Greenwood. Tenåringen gjør det beste ut av muligheten han har fått etter at Romelu Lukaku og Alexis Sánchez forlot klubben. Han har scoret på sine siste to starter, og med et United som sliter med å score, så vil det være modig å sette ham ut av laget når Arsenal besøker Old Trafford på mandag, selv om Anthony Martial er tilgjengelig.

Det negative:

United har møtt Chelsea, Crystal Palace, Leicester, Astana og Rochdale på Old Trafford denne sesongen, og har ikke klart å score fra åpent spill i førsteomgangen mot noen av dem. Mål er et problem for Solskjær – både å skape sjanser og å ta sjansene. Rochdale slapp inn seks mot Peterborough i League One ti dager tidligere, men et United-lag som inneholdt Paul Pogba, Jesse Lingard og Fred slet med å bryte dem ned.

Manageren – 5

United-sjefen gjorde ni endringer fra tapet mot West Ham – bare Aaron Wan-Bissaka og Andreas Pereira beholdt plassene sine. Han valgte et sterkt lag, men mange av problemene som har preget denne sesongen var til stede igjen. Om han håpte at en tredjerundekamp i ligacupen mot Rochdale ville gi United sjansen til å få tilbake litt nødvendig selvtillit, så tok han feil.


BLI MED: Supporterklubben har startet en lukket Facebook-gruppe der hensikten er at vi skal feirer seirer og komme oss etter tap. Sammen! Det er ikke en gruppe hvor du tømmer deg for skuffelse eller negativitet.


James Robson, Evening Standard

United bør ikke være i en situasjon hvor de er avhengige av en 17-åring, men det er akkurat den situasjonen de er i. Greenwood må starte mot Arsenal på mandag.

Akkurat nå er 17-åringen en av de få lyspunktene i Solskjærs tøffe sesongstart. Og med ingen skadefrie spisser tilgjengelige før mandagens kamp mot Arsenal [Martial er muligens klar, red.anm.], så kan Greenwood potensielt være den viktigste spilleren Solskjær disponerer.

For andre uke på rad demonstrerte tenåringen den klassen som gjør at alle i United er så spente på ham.

Om han hadde vært tilgjengelig på London Stadium, kunne den kampen gått helt annerledes.

I denne formen, og i Uniteds nåværende situasjon, har de ikke råd til å utelate ham [mot Arsenal].

Jack Gaughan, Daily Mail

Å, som de må ha gruet seg til å komme hit. Manchester United, altså. Ikke Rochdale. Neida, Rochdale kunne nyte sin store kveld under flomlysene.

Rochdale, som er på nedre halvdel på nivå tre. Rochdale, som bare har én skadefri midtstopper. Rochdale, som slapp inn seks mål mot Peterborough tidligere denne måneden.

At United trengte straffesparkkonkurranse for å gå videre var rett og slett pinlig, og Ole Gunnar Solskjærs steinansikt sa alt – den dystre aksepten for at standardene på et eller annaet vis fortsetter å synke. United vred seg videre, etter at Daniel James satte inn det avgjørende straffesparket etter at den uheldige Jimmy Keohane bommet.

Keohane, som vikarierte som stopper, var stoisk hele kvelden. United var igjen, ikke en gang for første gang den siste uka, var mer enn kjedelige. Det som sier mest er hvor lite overraskende det er.

David McDonnell, Daily Mirror

Rochdales Jimmy Keohanes straffebom ble avgjørende, men Uniteds manglende evne til å slå League One-motstanderen i løpet av de 90 minuttene gjør at presset på Ole Gunnar Solskjær øker.

Solskjær trengte en overbevisende forestilling og en seier etter søndagens fryktelige 0-2-tap mot West Ham, men selv med rekordsignering Paul Pogba tilbake, så United impotente ut.

Rochdale er bare på 17. plass, men gjestene ankom Old Trafford med troen på at de kunne fortsette Uniteds miserable sesongstart ved å sjokkere stort.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

Spillerbørs:

  • Sergio Romero – 6
  • Aaron Wan-Bissaka – 6
  • Axel Tuanzebe – 7
  • Phil Jones – 3
  • Marcos Rojo – 6
  • Fred – 3
  • Paul Pogba – 5
  • Andreas Pereira – 3
  • Jesse Lingard – 3
  • Tahith Chong – 4
  • Mason Greenwood – 8
  • Brandon Williams – 6
  • Daniel James – 6
  • Juan Mata – 5
Powered by Labrador CMS