– En inspirerende reklame for hva Solskjær kan få til

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det viktigste fra engelske United-journalister etter tirsdagens 4-1-seier mot Basaksehir.

The Times, Henry Winter:

Når United-supporterne omsider slipper inn på Old Trafford igjen så vil de garantert gjøre det med å vise sin takknemlighet til Bruno Fernandes, som har vært så inspirerende i dette rare og vanskelige året.

Fernandes gir selvtillit og X-faktor. Han gir håp.

26-åringens viktighet for United sees ikke bare ved de to målene han scoret tirsdag, slik at han står med 21 mål på 35 kamper etter å ha signert for United for 47 millioner pund, men også for måten han takket nei til muligheten til å score enda en gang.

Uegoistisk så satte han en lagkamerat foran sitt eget hat trick. Det er rett og slett bare enda en grunn til hvorfor Fernandes er så beundret av de rundt ham i garderoben. Han er klasse på alle måter.  (…)

FÅR MYE ROS: Bruno Fernandes, her i prat med Fred etter kampen.

United spilte med balanse, selvtillit, flyt og et kjapt pasningsspill mens de rullet fremover i banen. (…) 1. omgangen var outstanding, en inspirerende reklame for hva de kan oppnå under Solskjær. (…)

Fernandes fortjener overskriftene etter denne kampen, men det må understrekes hvordan Cavani med sine touch, intelligens og arbeidsmoral ga United en ny dimensjon.

Les hele saken hos The Times.

Børsen i The Times: D De Gea 6 — A Wan-Bissaka 7 (B Williams 59min, 6), V Lindelof 8 (A Tuanzebe 45, 6), H Maguire 7, A Telles 7 — Fred 7, D Van de Beek 7 — M Rashford 8 (D James 59, 6), B Fernandes 9 (M Greenwood 59, 7), A Martial 7 — E Cavani 7.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

New signings show United are moving on from Paul Pogba

 

Den 1. omgangen hadde fortjent tilskuere. Det var en spesialist 9er sammen med lagets telepatiske talismann og to uimotståelige kantspillere. (…)

Hvis Cavani kan ta med seg denne type prestasjon inn i Premier League så kan han ikke lenger assosieres med Radamel Falcao. Angrepsspillet hans ga United tempo. (…)

Selv om det bare var for én kveld så sørget Marcus Rashford for at diskusjonen om høyrekant-rollen, som Jadon Sancho var løsningen til, ligger død. (…)

IMPONERTE PÅ HØYREKANTEN: Marcus Rashford ble et nytt angrepsvåpen for United tirsdag.

Pogba manglet igjen, og det virker nå som om vi kan få en fortsettelse på ankelproblemet vi fikk forrige sesong. Han kom imidlertid aldri til å være savnet i en lagoppstilling som inkluderte Fernandes og Van de Beek. Pogba er fortsatt United-spiller, men hører nesten mer til klubbens fortid. (…)

United er nå ett poeng unna kvalifisering til knockout-spillet i Champions League med to kamper igjen å spille. De har en cupkvartfinale i vente, og er ikke lenger på nedre halvdel av tabellen. Humøret er ikke til å kjenne igjen fra hvordan det var for bare en måned siden, etter tapet i Tyrkia.

Les hele saken her.

MENs spillerbørs:

8: Fernandes, Cavani, Rashford
7: Martial, Fred, Van de Beek, Telles
6: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire

Daily Mail, Chris Wheeler:

På den ene måten så var dette en soleklar og fullt fortjent seier for United. På den andre var det en påminnelse av nettopp hvor elendige de var i Istanbul for tre uker siden.

Det ordentlige United møtte opp på Old Trafford, men det gjorde også det ordentlige Basaksehir, et lag så svake at man lurte på hvordan de vant over United forrige gang. (…)

Snodig nok så har et United som sliter med å score hjemme i ligaen nå en målforskjell på 24-2  og sju strake hjemmeseirer i Europa. (…)

Fernandes var bestemann nok en gang, men det var oppmuntrende prestasjoner fra alle de tre nysigneringene. Cavani kombinerte godt med de andre, Donny van de Beek ga noe ekstra og raffinert til midtbanen og Telles var en trussel langs venstrekanten.

Les hele saken her.

Spillerbørsen i Mail: De Gea 6; Wan-Bissaka 6.5 (Williams 59min, 6), Maguire 7, Lindelof 7 (Tuanzebe 46, 6), Telles 7; Fred 6.5, Van de Beek 7.5; Rashford 7 (James 59, 6), Fernandes 8.5 (Greenwood 59, 6), Martial 6.5 (Matic 82); Cavani 7.

The Telegraph, James Ducker:

Edinson Cavani offers glimpses that he could be the centre forward Manchester United desire

(På Uniteds 2-0-scoring) Så vil mye av oppmerksomheten gå til Basaksehirs keeper som tabbet seg ut. Ni av ti ganger bør en keeper ta det innlegget. Samtidig var det en tabbe som viste viktigheten ved å ha en spiss som angriper i og rundt femmeteren. (…)

Det var nok tegn tirsdag på at 33-åringen kan gi United en mer naturlig spisstype – hvis han kan holde seg skadefri. (…)

MYE POSITIV OMTALE: Edinson Cavani snakkes opp av de fleste United-journalistene etter 4-1-seieren mot Basaksehir.

Det er nok usannsynlig at Solskjær vil gi opp alle forsøk på å skape en spydspiss ut av Martial, men dette ble en kamp hvor United, til tross for ustabiliteten og variabel form, så ut som et ordentlig angrepslag, og prestasjonene må ha gitt manageren noe å tenke på. (…)

Solskjær har tidligere bare så vidt flørtet med Rashford på høyresiden, (…) men det ga United noe som sjelden er sett (i dette laget) og med Cavani på topp, Martial på venstre og Fernandes i midten så var det mer balanse i angrepet enn tidligere.

Les hele saken her.

The Sun, Neil Custis:

Dette er hva United kan levere, når de er i form og i humør til det. Kan vi få det hver eneste uke? Det er spørsmålet supporterne vil stille.

Glem at det bare var Basaksehir, en klubb som ble stiftet for seks år siden. Dette var klubben som knuste monopolet til de tre store i Tyrkia da de sikret tittelen forrige sesong. Dette var laget som slo United forrige gang, noe som viser hvor høyt nivået er i Champions League, at hvis du bare detter ned litt så blir man straffet.

Solskjær fikk innsats og konsentrasjon, med Bruno Fernandes sentralt i alt. (…)

Problemet under Solskjær er at de for ofte ikke utnytter det når de dominerer, men sånn ble det ikke tirsdag. (…) Tyrkerne virket vettskremte av Cavanis rykte. (…)

Hvis United nå også vinner mot Southampton søndag så vil de ha seks poeng mer enn på samme tid forrige sesong, da de ble nummer tre, og de vil fortsatt også ha én kamp til gode på mange av lagene foran dem. De er også klare for ligacupkvartfinalen, så det er ikke alltid en følelse av dommedag rundt Old Trafford.

Les hele saken her.

The Telegraph, Jason Burt:

Kanskje United bare burde ta av seg setebeltet og kaste seg i angrep litt oftere. Dette var første gang alle sommerens tre nysigneringer startet, og den mest angrepsorienterte lagoppstillingen Ole Gunnar Solskjær har sendt utpå.  Det ble belønnet.

Men tør Solskjær å fortsette sånn? Det ville vært spennende om han gjorde det, (…) men spørsmålet er selvsagt om han kan stole på forsvaret sitt. (…)

En mer dominerende backrekke ville hjulpet, og det er utfordringen til Solskjær. Kan han slippe løs alle sine offensive krefter uten å måtte betale for det? Det handler i så fall om hvor offensiv han tør å være og hvor godt han kan organisere forsvaret sitt.

Les hele saken her.

Powered by Labrador CMS