Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

Solskjær-historie illustrerer forskjellen: – Hvem vil ha en humørsyk og narsissistisk manager som Mourinho?

Engelske medier hyller Ole Gunnar Solskjær, Edinson Cavani og Paul Pogba etter 3-1-seieren, mens José Mourinho og Chris Kavanagh får gjennomgå.

Publisert Sist oppdatert

Guardian: – Hvem vil ha en som er humørsyk, uforutsigbar, narsissistisk?

– José eller Ole? Hvem ville du hatt som nabo? Skinnet kan bedra, men det kan ikke være noen tvil om at det er en åpenbar kandidat, innleder Louise Taylor.

– Hvem vil ha en som er humørsyk, uforutsigbar, narsissistisk og alltid trenger oppmerksomhet når du kan få en som er pålitelig, hyggelig og varm?

Devilish Solskjær deals fiendish blow to Spurs’ Champions League hopes

– Hva gjelder lakmustester var Uniteds besøk hos Tottenham fascinerende. Solskjær skjuler egoet sitt, men var helt sikkert desperat etter å gjøre opp for ydmykelsen i oktober da Tottenham vant 6-1 på Old Trafford.

– Nordmannen har beskrevet kampen som sitt verste øyeblikk i karrieren, men siden den gang har han ikke bare vunnet hjertene til Paul Pogba og resten av lagkameratene, men også styrets.

– Mens Mourinho har vært opptatt med å forsøke å tenne en kreativ gnist med sin splitt-og-hersk-strategi i Tottenham, har harmonien i United sendt dem fra 16. plass til 2. plass.

Taylor beskriver Manchester Uniteds andreomgang som en studie i disiplinert aggresjon som tvang Tottenham til å trekke seg tilbake og kapitulere.

Times: – Solskjær viste hvorfor han er rett mann

Også Times-profilen Henry Winter bruker mange ord på å hylle Solskjær og hans fremgang som United-manager.

– Denne omgangen viste hvilken disiplin Solskjær har etablert i spillergruppen sin, og den demonstrerer hvorfor nordmannen er riktig mann til å lede dem. Den bekreftet også at han er kapabel til å ta viktige avgjørelser, som å starte Dean Henderson i stedet for David de Gea.

– Solskjær snakker mye om Uniteds progresjon, og den kom til syne mot Tottenham. Han har bragt ro til klubben etter den røffe avslutningen på Mourinho-æraen og skapt et fellesskap.

Manchester United flair and guile outshines hapless VAR

Som de fleste andre konkluderer Winter med at Chris Kavanaghs avgjørelse om å annullere det første målet til Edinson Cavani var feil.

– Son reagerte på patetisk vis – som om han ble truffet av en landmine. Argumentet for bruk av teknologi står hvis det handler om å bruke det som et sikkerhetsnett. Men i dette tilfellet var det ingen grunn til at VAR skulle gripe inn.

Winter kom for øvrig med en liten Solskjær-anekdote på Twitter etter kampen:

MEN: – Pogba var overalt

Lokalavisens Samuel Luckhurst mener Manchester United så godt som sikret andreplassen i Premier League med 3-1-seieren mot Tottenham.

Men ligagull regnes som utopi:

– At United skal hente inn City er like sannsynlig som at Liverpool vinner ligaen.

Paul Pogba is giving Manchester United what they want after Tottenham win

 

Cavanis ekspertise trekkes fram:

– Ingen andre United-spisser har evnen til å lese Greenwoods innsvinger som Cavani, skriver Luckhurst som spekulerer om scoringen kan ha vært hans avskjedsgave.

Og Pogbas rolle får oppmerksomhet:

– Han tok kampen i nakken og var overalt.

Sun: – Rettferdighet for Cavani

– Rettferdighet for Edinson Cavani, revansje for Manchester United, og et nær sagt fatalt slag for Tottenham og deres håp om Champions League neste sesong, oppsummerer Dave Kidd.

– Ikke engang de mest optimistiske United-supporterne kan se for seg at Manchester City skal kollapse, men Solskjærs lag utsetter stadig rivalens tittelfest med sin gode form.

Cavani inspires comeback as Red Devils avenge early-season thumping to KO Spurs’ top-four dreams

– Kampen var uansett viktigst for Tottenham. Mannskapet til Mourinho manglet både ambisjoner og kvalitet.

Tidligere toppdommer Mark Halsey konkluderer for øvrig i avisen med at målet til Cavani ikke skulle vært annullert.

Powered by Labrador CMS