fernandes

«Gjengjeldte støtten fra Ten Hag med en prestasjon som minnet alle på hvor viktig han er»

Publisert Sist oppdatert

Les hva engelske aviser og journalister skriver etter 4-1-seieren over Real Betis.

Daily Telegraph, James Ducker:

Det er ikke et uvanlig syn å se Bruno Fernandes legge hendene over ørene sine når han scorer, men denne spesielle målfeiringen virket ekstra viktig etter denne uken. Inspirasjonen bak feiringen var hans datter, Matilde, som noen ganger holdt for ørene når Fernandes eller kona hans snakket til henne.

Fernandes hadde flere grunner enn de fleste til å prøve å blokkere alt bråket de siste dagene. (…)

Selv om han var en tier, så har Fernandes til tider imponert i en bredere rolle på høyresiden denne sesongen, men han var mindre komfortabel på venstresiden mot Liverpool i den første omgangen, før alt raknet etter pausen.

Her var han i en dypere midtbanerolle, til høyre for Casemiro, og styrte spillet mer. Det var et ansvar han frydet seg med og Uniteds beste fotball denne kvelden gikk gang på gang gjennom han. (…)

Southampton er neste på Old Trafford på søndag og Ten Hag vil håpe på mer av det samme fra Fernandes og resten av laget.

Les hele saken hos Telegraph her.

Se høydepunktene fra kampen igjen her:

ESPN, Rob Dawson:

Det har vært noen tøffe dager for Fernandes etter at han mer enn de fleste andre fikk kritikk etter 7-0-tapet i Liverpool. Han har hørt stemmer som har sagt at han ikke burde være en av Uniteds kapteiner, men etter å ha blitt støttet av Erik ten Hag på pressekonferansen onsdag, så gjengjeldte den portugisiske midtbanespilleren støtten med en prestasjon som minnet alle på hvor viktig han her.

Som på Anfield bærte Fernandes kapteinsbindet, og han var involvert i Uniteds tidlige første mål da innlegget hans bare kunne bli klarert i beina til Rashford. I andreomgangen kom han på scoringslisten selv med en heading på Luke Shaws corner, og mens han feiret med å skli på knærne mot cornerflagget, ble han møtt med med jubelropene «Bruno, Bruno» fra tribunen. 

Det var en imponerende oppvisning i den andre omgangen og Fernandes var i sentrum av det meste. Han hadde en dårlig dag mot Liverpool – som alle andre – men han vil forbli en nøkkelfigur i Ten Hags lag. Både manageren og fansen ønsket en reaksjon fra tapet for Liverpool, og Fernandes var først i køen.

Les hele saken hos ESPN her.

The Times, Paul Hirst:

Wout Weghorst opplevde to følelser da han løp mot cornerflagget foran et jublende Stretford End i går kveld. Den første var glede, som var forståelig med tanke på at han nettopp hadde scoret sitt første mål på Old Trafford. Det andre var lettelse, fordi han hadde bommet på mange sjanser tidligere den kampen.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
I SKYENE: Wout Weghorst etter sin første Old Trafford-scoring.

De 69.000 supporterne inne på Old Trafford opplevde de samme to følelsene gjennom denne kampen.

Det var glede i å se en eksemplarisk prestasjon fra Bruno Fernandes – den beste spilleren på banen ifølge Erik ten Hag – og Antony, som bøyde inn en nydelig scoring (…).

Følelsen av lettelse kom fordi kollapsen på Anfield i andreomgangen ikke gjentok seg.

Denne gangen trivdes Ten Hags menn seg under press, da det ble stilt spørsmål om dem i begynnelsen av den andre omgangen.

Ja, Real Betis er ikke i nærheten av å være så gode som Liverpool, og ja, minnene fra den kvelden på Merseyside vil aldri bli glemt, men dette var et steg i riktig retning.

Les hele saken hos The Times her.

Andy Mittens spillerbørs i The National:

8: Fernandes.
7: Martinez, Varane, Shaw, Casemiro, Fred, Antony, Rashford, Weghorst, Wan-Bissaka, Pellistri.
6: Sancho, Malacia, McTominay.
5: De Gea, Dalot.

Les hva han skriver om hver enkelt spiller her.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
BEST PÅ ANDY MITTENS SPILLERBØRS: Bruno Fernandes.

Daily Mail, Ian Ladyman:

Etter marerittet på Anfield og en dag som aldri vil bli glemt, så vil Erik ten Hag ta dette. Som det første glasset med vann for å roe hangoveren, så har Manchester Uniteds bedring startet. (…)

En seier med tre mål var godt nok og det var til syvende og sist fortjent. United var et langt bedre lag i den andre omgangen og i en periode spilte de også veldig bra. (…)

Det var også en slags forløsning her for United-kaptein Bruno Fernandes. Portugiseren hadde en forferdelig da på Anfield, men han scoret et mål her og hadde en innflytelse på den riktige måten. (…)

Så til slutt var det en god kveld for dem som trengte det.

Marcus Rashford scoret Uniteds første mål, hans 26. denne sesongen. United-angriperen viser ingen tegn på at han roer ned. Antony scoret det viktigste målet for kvelden, lagets andre, og også det fineste. Weghorst spiller hver kamp som om det er hans siste, og han feiret sitt første Old Trafford-mål som han hadde ventet hele livet på det. (…)

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
SLO HARDT TILBAKE: Manchester United.

Til tross for det som skjedde forrige helg, så er dette et United-lag som generelt ikke mangler karakter. Hvis de ikke pusher videre herfra vil det være en overraskelse.

Les hele saken i Daily Mail her.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

Fra Anfield til Antony. Dette var en kveld for å gjøre opp igjen for de Manchester United-spillerne som var involvert i Anfield-kollapsen bare fire dager tidligere. (…)

Antony, en av de svakeste på Anfield, var avgjørende i en ny europeisk kveld (…), Fernandes med mål og assist (…), og Weghorst fikk sitt første Old Trafford-mål på sitt niende forsøk. (…)

Fernandes var tilbake i tier-rollen og kroppsspråket var forbedret, mens Weghorst overtok nierrollen som han ble kjøpt for å fylle. (…)

Weghorst har kun to mål på 15 United-kamper, men arbeidsinnsatsen hans fortsetter å bli anerkjent. Han skyldte dem noe etter det som skjedde i Anfield-tunnelen. Weghorst snudde seg mot Stretford End og slo i været da navnet hans ble annonsert som målscoreren. (…)

Les hele saken i Evening News her.

Luckhurst sin spillerbørs:

7: Varane, Martinez, Casemiro, Antony, Fernandes, Weghorst, Wan-Bissaka, Pellistri, McTominay.
6: Shaw, Fred, Rashford, Sancho, Malacia.
4: De Gea, Dalot.

Powered by Labrador CMS