Brighton & Hove Albion v Manchester United - Premier League

Hudflettes i engelske medier: – Vanskelig å klandre Ten Hag hvis han kontakter advokaten

Dette skriver de engelske mediene dagen etter ydmykelsen mot Brighton.

Publisert Sist oppdatert

 

MEN: – Ingen av spillerne vil gå til sak

Samuel Luckhurst omtaler elendigheten på Falmer Stadium som et tap av bibelske dimensjoner i en apokalyptisk sesong.

– Dette er Manchester Uniteds verste sesong på mange, mange år. De har sluppet inn 56 ligamål, mest siden 1978/79-sesongen. Dave Sextons soldater kriget seg i alle fall til en FA-cupfinale, og «Red Army» hadde Jimmy Greenhoff på Hillsborough.

Manchester United cannot ignore away fans' chants after latest horror show at Brighton

Mot Brighton så United-fansen seg derimot til å synge «You’re not fit to wear the shirt».

– Ingen av spillerne vil gå til sak, skriver Luckhurst.

– De fikk høre det mot Norwich på Old Trafford for tre uker siden, og ingen supportere er mer aggressive enn dem som drar på bortekamper.

– Liverpool (to ganger), Manchester City, Leicester, Brighton og Watford har alle scoret fire mål mot United denne sesongen, fordelt likt mellom Rangnick og Solskjær. Kanskje skulle Michael Carrick bare forlenget sitt elleve dager lange vikariat?

Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Alex Telles, Scott McTominay, Anthony Elanga og Cristiano Ronaldo får alle to på lokalavisens spillerbørs.

Daily Mail: – Rangnick skal ikke unnskyldes

Som de fleste andre avisene omtaler også Daily Mail dette United-laget som det verste siden Sir Alex Ferguson pensjonerte seg.

Avisen lar heller ikke Rangnick slippe unna.

– 30 år etter at han var student i Brighton, leter Rangnick fortsatt etter svar. Svar på hvorfor orkesteret han dirigerer ikke finner de riktige tonene, og hvor dypt Manchester United må falle før de slår tilbake.

– Det skjer i alle fall ikke med han som manager. Hvem vet hva slags avskjed Rangnick får mot Crystal Palace av sin skamløse gjeng om to uker?

– Det betyr ikke at Rangnick skal unnskyldes før han reiser til Østerrike. Ikke i det hele tatt. Det gikk bra en stund, men det er lenge siden nå. De har fem seirer på 18 kamper, og noen av tapene har vært fryktelige. Dette mot Brighton var det verste.

Telegraph: – Kontakter Ten Hag advokaten?

Jim White i Telegraph skriver at United-direktørene bare kan håpe at Erik ten Hag var for opptatt med å forberede sitt Ajax-lag til at han fikk med seg kampen mot Brighton.

– For dersom han så dette, er det vanskelig å klandre ham hvis han kontakter advokaten sin for å sjekke om det er en vei ut av kontrakten han har signert med United. Dette var en kamp med så mye udugelighet og elendighet at det er vanskelig å skjønne hvor han skal begynne.

Shambolic Manchester United outclassed by brilliant Brighton

Rangnicks sesong omtales som katastrofal i avisen.

– Brighton var derimot fantastiske. Mens de dyre United-spillerne stadig mislykkes, har Graham Potter klart å samle en gjeng som til sammen ikke koster mer enn parkeringsavgiften på Old Trafford. Ikke én United-spiller hadde fått plass på Brighton-laget hans lørdag kveld.

The Athletic: – Et dysfunksjonelt lag

Jack Pitt-Brooke skriver at det mest imponerende med Manchester United denne sesongen er at de gang på gang klarer å falle lavere.

– Det snilleste du kan si om Rangnick er at han har økt poengsnittet fra 1,41 poeng til 1,61 poeng.

– Men likevel har United altfor for ofte sett ut som et dysfunksjonelt lag.

– Det er vanskelig å huske et storlag i Premier League med mindre entusiasme, samhold og lidenskap enn dette United-laget.

Manchester United, the team that hits new lows with every passing week

– Det er ingen fellesskapsfølelse blant spillerne, ingen tro på manageren, og ingen kobling til fansen.

– Spørsmålet er om spillerne tror på Erik ten Hag eller ikke. Dersom han får med seg halve laget og et par nysigneringer, er det ikke mange seirer som skal til før optimismen er tilbake i august og september.

– Men det har ikke sett mørkere ut på mange år enn det gjorde lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS