SKJERMBILDE: Sky Sports.

– Det bekymrer meg at ikke spillerne tror på seier

Den tidligere United-kapteinen Roy Keane forstår ikke innstillingen til Solskjærs menn etter 0-0 mot Arsenal i London.

Publisert Sist oppdatert

– Dette var en kamp United burde gå for. Jeg klør meg i hodet over det United viste, sier Keane.

Med et hjemmelag som måtte unnvære flere spillere, var dette en glimrende mulighet for United å slå tilbake etter fadesen i midtuken. Den sjansen grep ikke United. 

– Det som bekymrer meg i dag, er at det virker som spillerne mangler troen på at de kan vinne kampen. Det er Manchester United vi snakker om. Navnet er ingen garanti for å vinne kamper, men det må bety noe for de som spiller. Denne kampen kunne og burde United vippet i sin favør med riktig innstilling, sier Keane.

– Det var langt fra noen overbevisende forestilling av United og Arsenal fortjente minst ett poeng slik kampen ble, legger iren til.  

Jamie Carragher satt sammen med Keane i Sky-studio. Han mener United er i ferd med å gi fra seg en gylden mulighet til å kjempe om ligagullet.

– Liverpool har ikke midtstoppere, Manchester City mangler spisser. United bør ikke tenke på neste sesong. De må tenke at dette er sesongen vi har muligheten. Men det er nesten som de ikke tror helt at de ligger der de ligger på tabellen, sier Carragher.

– Solskjær har sagt flere ganger at laget hans består av vinnere. Mitt svar til det er «vis det», sier Keane. 

Powered by Labrador CMS