ArtetaKlokke

Arteta om Casemiros fravær: – De har mange strenger å spille på

Det er tydelig at engelsk presse har stort fokus på Casemiros fravær til kampen mot Arsenal. Mikel Arteta mener likevel at laget hans må passe seg for det han kaller utrolig kvalitet i United.

Publisert Sist oppdatert

– Vi kan ikke kontrollere at han [Casemiro] ikke spiller. Han spilte ikke den første kampen heller og vi klarte ikke vinne den kampen. Ser du på troppen de har er den helt utrolig og de har mange strenger å spille på. Vi planlegger kampen vel vitende om at Casemiro ikke er tilgjengelig.

Videre snakket Arteta varmt om det Ten Hag har fått til på de åtte månedene han har sittet i sjefsstolen på Old Trafford.

– Det er virkelig imponerende. Har har snudd ting veldig raskt, implementert en veldig tydelig måte å spille på. Jeg synes spillerne virker som de kjøper ideene hans og det virker som om det er god stemning i laget.

Og Arteta vil ta med seg det som skjedde på Old Trafford, en kamp United til slutt vant 3-1 etter scoring fra Antony og to mål fra Uniteds toppscorer denne sesongen, Marcus Rashford.

– Vi lærte mye i det forrige oppgjøret, og vi tapte fordi vi ikke var forberedt på de viktigste øyeblikkene. Vi hadde full kontroll i mange av situasjonene, men ed egenskapene United har så har de så mange ulike måter å skape problemer på. Vi må være på vårt absolutt beste for å vinne på søndag.

– Det er ikke bare ham [Rashford]. Det er mange gode individer i et veldig godt kollektiv og det må vi være veldig bevisste på. Vi forbereder kampene for å prøve å demme opp for det de har til å skape problemer for oss.

Avslutningsvis tar prater Arteta om den historiske rivaliseringen med United, som tidlig på 2000-tallet var på sitt aller sterkeste da United og Arsenal kjempet tett om tittelen.

– Historien og måten de to klubbene har konkurrert på gjennom mange år gir det egentlig rammen for kampen. Det er en stor kamp for ligaen, men også rundt om i verden. I tillegg har du tabellen som viser at det er to gode lag som møtes.

Powered by Labrador CMS