mannion140523

Signerte ny kontrakt: – Et enkelt valg for meg

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har bekreftet at Aoife Mannion har signert en ny kontrakt med klubben. Det er foreløpig uvisst hvor lang den nye kontrakten er.

Etter et langt skadeopphold kom hun seg tilbake på banen i vårsesongen, og var blant annet banens beste da hun plutselig måtte kastes inn fra start i den svært viktige hjemmekampen mot Arsenal.

– Jeg er strålende fornøyd med å bli værende her i United. Det var et enkelt valg for meg, og jeg er veldig glad for å kunne fortsette denne reisen, og se hvor vi kan gå de neste sesongene, sier Mannion.

Sjefen er også fornøyd.

– Aoife er en nøkkeldel av stallen vår både på og utenfor banen, og viser hele tiden de verdiene og lederegenskapene som skal til for å spille for Manchester United. Vi er strålende fornøyd med at Aoife vil fortsette karrieren hennes her med oss, og denne nye kontrakten vitner om hennes harde arbeid og forpliktelse til den røde drakta, uttaler United-hovedtrener Marc Skinner.

Mannion må nok finne seg i at både Maya Le Tissier og Millie Turner er foran i køen i kampen om en plass i midtforsvaret, men med Champions League-spill og cupturneringer vil nok Mannion få en del muligheter den kommende sesongen.

Manchester United v Arsenal - Barclays Women's Super League
DEAL WITH IT: Aoife Mannion ankommer Leigh Sports Village før hjemmekampen mot Arsenal i april. Hun hadde ikke startet en kamp på over 14 måneder, men så ikke ut til å bli nervøs av den grunn.
Powered by Labrador CMS