anther

BEKREFTET: Enighet om Antony-overgang

Publisert Sist oppdatert

Antony har vært koblet til Manchester United en del denne sommeren, etter å ha vært en viktig brikke for Erik ten Hags Ajax de siste sesongene.

Nå tyder alt på at Ten Hag har fått kantspilleren sin.

Tirsdag bekreftet nemlig Manchester United at det er enighet med Ajax om Antony-overgangen.

Medisinsk test, sluttførelse av personlige betingelser og arbeidstillatelse oppgis som det som mangler for å fullføre overgangen 100%, men det sistnevnte skal være bare en formalitet, og flere rapporter fra i går kveld og i dag tilsier at den medisinske testen allerede er fullført. De personlige betingelsene skal det i praksis også ha vært enighet om en stund.

Det skal være snakk om en kontrakt til juni 2027, med forlengelsesopsjon til 2028.

Ifølge blant andre Fabrizio Romano skal overgangssummen være på 95 millioner euro + 5 millioner euro i mulige bonuser (81,1+4,2 mill. pund i nåværende kurs), altså totalt sett rett i overkant av 85 millioner pund totalt hvis han gjør det godt nok til at disse bonusene blir utløst.

Mandag dukket det opp en video på nettet av det som skal ha vært Antony som ankom Carrington:

Ten Hag: – Helt åpenbart at han er et utrolig talent

Erik ten Hag skal være stor fan av brasilianeren, og mens han var Ajax-manager snakket han ved flere anledninger positivt om Antony.

– Han er inne i en utrolig herlig utvikling, sa for eksempel Ten Hag til ESPN i november.

– Det er åpenbart at han vil være interessant for mange klubber, spesielt dersom vi presterer i Champions League og han skal spille en rolle for Brasil. Det er helt åpenbart at han er et utrolig talent.

Da Ten Hag var ferdig som Ajax-trener, takket Antony for tilliten på sosiale medier.

– Jeg vil takke deg for alt du har lært meg. Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått. Jeg vil alltid være her for deg hvis du trenger meg, skrev 22-åringen.

Nå ser det ut til at Ten Hag konkluderte med nettopp det: at han trengte Antony.


Antony-spesial i «Monday, Bloody Hell!»:

Powered by Labrador CMS