antony ajax 2

United fikk nei på 90 millioner – da pratet Antony med Fabrizio Romano

Publisert Sist oppdatert

Ajax skal fredag ha avslått et bud fra United på Antony verdt 90 millioner euro.

Utfordringen er at selv om 100 millioner euro er nevnt som en mulig salgssum, så skal ikke Ajax ha nevnt den summen for United konkret. United vet altså ikke helt nøyaktig hva som skal til for å lykkes med å sikre seg Antony. Om det er mulig.

Paul Hirst i The Times mener imidlertid at United fortsatt kan komme tilbake med et nytt bud, siden Antony er Erik ten Hags toppmål i overgangsvinduets siste uke.

Spilleren vil til United, har har lenge gjort det klart, han har trent for seg selv og stod over forrige Ajax-kamp.

Fredag kveld tok han også i bruk Fabrizio Romano for å gi sin versjon. Antony er åpenbart frustrert over at Ajax nå snakker om for lite tid til å finne en erstatter, og at de bruker det som grunn til å avslå Uniteds bud.

Transferguru Romano gikk derfor live på sin Youtube-kanal fredag, for å gi de svarene som Antony har gitt ham.

– I februar tok agentene mine kontakt med Ajax. De fortalte at jeg ville forlate klubben.

– I juni avbrøt jeg også ferien min for å fortelle at jeg ville dra. De kontret med et kontraktsforslag, men jeg vil ikke forlenge. Jeg ville dra.

– Fredag gjentok jeg ønsket mitt om få dra fra klubben i et møte med ledelsen. Denne gangen var det også et betydelig bud på bordet.

– Ajax har imidlertid sagt nei, fordi det bare er fem dager igjen til å erstatte meg.

– Jeg ber ikke Ajax om å frigi meg. Jeg ber dem om å selge meg for et bud som ville vært det høyeste noensinne for en klubb i æresdivisjonen.

– Jeg har varslet klubben om dette siden februar så klubben skulle få tid. La meg få følge drømmen min, som er å komme meg videre til en annen klubb, heter det i sitatene Romano gjengir.

Ajax-journalistene i De Telegraaf har tidligere skrevet at Ajax forventer at hvis Antony blir i klubben så vil han raskt finne sin plass i gruppa igjen – ikke minst fordi det er fotball-VM i november og han nok vil gjør det han kan for å sikre sin plass på Brasils førstelag der.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt natt til fredag norsk tid.

Saken oppdateres.

Powered by Labrador CMS