antonycasemiro020922

– Han er vakthunden vår!

Publisert Sist oppdatert

Det tok 48 dager fra Casemiro signerte for United til han fikk tillit fra start i en Premier League-kamp for rødtrøyene.

Det heter at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves. Og brasilianeren har utvilsomt bekreftet ordtaket.

30-åringen har etter hvert blitt ordentlig god og varm i United-trøyen og toppet det hele med å stange inn utlikningen på Stamford Bridge fire minutter på overtid lørdag. Men det er ikke først og fremst scoringer han hverken kommer til eller primært ønsker å bli kjent for. 

– Alle vet hva jobben min er. Rollen min er det defensive arbeidet, og jeg skal hjelpe medspillerne mine med å ta med ballen ut fra forsvaret med kvalitet. Også er det primært å forsvare og skape balanse i laget.

– Det er det som er jobben min. Selvsagt er det bare fint å score også, men det må komme naturlig. Og jobben min er først og fremst å forsvare, sier han i et intervju med United Review.

Antony, som på sin side gjorde skrev historie da han scoret i sine tre første ligakamper som United-spiller, har latt seg imponere av landsmannen.

– Jeg pleier alltid å si at han er vakthunden vår på midten. Det er ikke noe tull med Casemiro, han er en seriøs fyr, sier Antony.

 

Powered by Labrador CMS