AM9

– Jeg kommer til å trenge noen få uker til for å nå topp fysisk nivå

Publisert Sist oppdatert

Lørdag fikk Anthony Martial 45 kjærkomne minutter på banen, da han fikk en plass i startelleveren til Ole Gunnar Solskjærs mannskap under 4-0-seieren i treningskampen mot Everton

Franskmannen noterte seg verken for mål eller målgivende pasninger, men han er fortsatt storfornøyd, bare med å være tilbake på banen.

– For å være ærlig, var jeg skikkelig glad for å starte (mot Everton) etter alle de lange månedene uten å spille. Det var storartet å komme seg ut der igjen, spesielt med fansen tilbake og en briljant seier, sier Martial til manutd.com.

Han har nemlig vært ute i det han omtaler som «fem lange måneder», som følge av en kneskade, selv om realiteten var fire måneder. 25-åringen måtte av banen mens han representerte Frankrike i en landskamp mot Kasakhstan helt i slutten av mars, og var altså tilbake i full trening i slutten av juli.

Siden mars hadde han uansett ikke spilte en eneste kamp, verken for klubblag eller landslag, før Everton-kampen forrige helg.

Manchester United Pre-Season Training Camp
GLADGUTT: Anthony Martial kan smile over å være tilbake på treningsfeltet med lagkameratene, etter flere måneders skadefravær.

Nå er han derimot tilbake for fullt, selv om han ikke er helt på sitt aller beste helt ennå.

– Jeg er tilbake med laget og trener med dem igjen og jeg føler virkelig en stor forbedring. Jeg kommer til å trenge noen få uker til for å nå topp fysisk nivå og nå er jeg bare glad for å være tilbake i trening.

Så gjenstår det å se om Martial må finne det nivået mens han spiller for United. Edinson Cavani er fortsatt ikke i full trening, Marcus Rashford er skadet og Jadon Sancho returnerte først til trening mandag.

Dermed kan Martial muligens spille en viktig rolle allerede mot Leeds.

– Har forberedt meg best mulig

Kneskaden, andre småskader og generell dårlig form sørget for at den tidligere Monaco-spilleren ikke scoret mer enn syv mål foregående sesong, etter å ha endt opp som klubbens toppscorer med 23 nettkjenninger året i forveien.

Nå håper Martial å være tilbake til sitt gamle jeg kommende sesong.

– Med sesongen jeg hadde i fjor og de små skadene jeg hadde, som hindret meg fra å være på 100 prosent, har jeg lagt ned det beste forberedelsesarbeidet jeg kan, for å være sikker på å komme tilbake til den beste formen jeg kan være i, sier Martial.

– Jeg håper å unngå skader, være klar og i topp fysisk form, for å ha en god sesong og vinne noen trofeer.

Powered by Labrador CMS