martial22

– Jeg er tilbake i god form

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial er tilbake i slag etter å ha slitt store deler av høsten med ulike skader. Franskmannen imponerte stort under sommerens oppkjøring og virket å kunne bli et soleklart førstevalg på topp for Erik ten Hag.

Angrepsspilleren var ikke med Frankrike til VM, og var dermed en av spillerne som var i Spania på treningsleir nå før andre halvdel av sesongen sparkes i gang. Oppholdet ble brukt til å komme tilbake i topp fysisk form.

– Vi la ned mye hard arbeid og det har vært litt som en pre-season for oss, forklarte Martial til klubbens hjemmesider. Vi har jobbet med kondisjonstrening og å komme i toppform fysisk, og det har jeg personlig hatt mye utbytte av.

Selv om Martial kun har spilt 292 minutter med fotball siden sesongen ble sparket i gang har han likevel scoret fire mål, og er kun bak Marcus Rashford på Uniteds toppscorerliste.

Under oppholdet i Spania ble det også et mål – på en frekk straffe – mot Cádiz. Martial forteller at han lenge har tenkt på å kjøre en «panenka» også i kamp etter å ha gjort det mye på trening.

– Jeg har gjort det ganske mange ganger på trening og folk har alltid sagt: ‘Vel, du kommer ikke til å gjøre det under en kamp. Så jeg sa: ‘Vel, det gjør jeg’, og så dukket sjansen opp og jeg tok den og scoret.

martial straffe
ISKALD: Anthony Martial fikk ut det han sier er blitt gjort mye på trening, nemlig en Panenka-straffe i kamp da United tapte 2-4 mot Cádiz i Spania.

– Alt avhenger av teknikken min. Noen ganger kan jeg vente ut keeper. Noen ganger kommer det bare an på hvor jeg bestemmer meg for å sette straffen.

Powered by Labrador CMS