Manchester United v West Ham United - Carabao Cup Third Round

Agenten: – Martial ønsker å dra fra United i januar

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martials tid i United kan nærme seg slutten.

I alle fall hvis han får det som han vil i januar.

– Anthony ønsker å dra fra United i januar. Han trenger å spille. Han vil ikke bli i United lengre enn til januar, og jeg vil snakke med klubben om dette snart, sier representanten hans, Philippe Lamboley, til Sky Sports.

Uttalelsen kommer ikke overraskende.

Franskmannen har kun spilt en birolle denne sesongen, og med Ralf Rangnick på plass, en manager som er enda mer opptatt av løping og presspill, så så ikke fremtiden akkurat lysere ut for 26-åringen.

Spørsmålet er mest hvem som har råd til å kjøpe ham eller låne ham, og også betale lønna hans.

Ralf Rangnick ble også spurt om januarvinduet på fredagens pressekonferanse, og da sa han følgende:

ralfno

– Det er fortsatt for tidlig å snakke om januar-vinduet. Jeg har kun sett spillerne i to kamper og fire-fem treningsøkter.

– Men vi har en stor tropp, og vi må også sørge for at spillerne ønsker å være her. Om de ikke får nok spilletid så gir det kanskje mening at det skjer noe, sa Rangnick.

Sånn sett antyder han altså at United ikke vil være vanskelige hvis Martial virkelig vil vekk.

Fredag snakket agent Mino Raiola også om Paul Pogbas fremtid. Han sa at Pogba har liggende et kontraktstilbud fra United, men at de også har flere andre konkrete tilbud.

Rangnick sa fredag at han også har snakket med Pogba.

– Vi snakket sammen på telefon tirsdag. Han var da i Dubai, men han skulle komme hjem igjen nå og så blir vi kjent med hverandre kommende søndag.

– Han sa at han følte seg bedre, men det vil ta et par uker til før han er klar for trening igjen. Samtidig har han vært ute en stund slik at det deretter vil ta ytterligere noen uker før han blir kampklar igjen, sier Rangnick.

Det skulle bety at Pogbas trolige retur fortsatt først er i januar, som de tidligere prognosene også har tydet på.

Tyskeren ble også spurt om keepersituasjonen, men han fastslo at selv om kanskje én av keeperne drar på lån i januar så var han helt klar på at United trengte tre gode keepere i stallen i siste halvdel av sesongen.

LES OGSÅ: Signaliserer at han bytter hele laget på ny

Powered by Labrador CMS