Manchester United v West Ham United - Carabao Cup Third Round

Solskjær vil ikke snakke om Martial: – Han vet hva vi ønsker

Publisert Sist oppdatert

Med Cristiano Ronaldo på tribunen var det mange United-supportere som lot seg frustrere av Anthony Martials forestilling mot West Ham onsdag kveld.

– Når vi nå har sett Ronaldo – og så Cavani forrige sesong – så blir det dessverre for Martial så veldig lett å se at han ikke er den spissen United søker og trenger inne i feltet. Denne kampen minnet oss bare på det, var dommen på spillerbørsen på united.no.

Franskmannen har vært på banen i seks kamper denne sesongen, men står fortsatt uten scoring. På de siste 24 kampene står 25-åringen med to mål.

På pressekonferansen ønsket ikke Solskjær å evaluere Martial spesifikt etter spørsmål fra journalistene.

– Jeg synes ikke det er riktig å gå inn på individuelle prestasjoner. Vi spilte god fotball, men vi var ikke helt på hugget. Han vet hva vi ønsker av ham. Han jobber hardt, og han vil få sine sjanser, sa Solskjær.

Før helgen uttalte Solskjær at Edinson Cavani hadde et håp om å rekke ligacup-kampen mot West Ham. Slik ble det altså ikke.

Med Martial på topp røk United ut i tredje runde av turneringen.

– Vi har alltid brukt denne turneringen til å gi spillerne som trenger det minutter. Jeg har faktisk aldri vunnet ligacupen selv, så det er en jakt som må fortsette. Noen ganger må vi ta risiko, og det gjorde vi i dag, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS