scottant

– Forhåpentligvis går det bra med begge to

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial spilte lørdag sine første 45 minutter etter å ha vært ute med skade i over tre måneder. Det skjedde etter bare en liten uke sammen med resten av United-spillerne.

Scott McTominay fikk også sine første 20 minutter for sesongen, som stopper-reserve, etter også ha slitt med småskader de siste ukene.

Nå krysser Ole Gunnar Solskjær fingrene for at begge to kom gjennom kampen uten trøbbel.

– Martial har trent bra med oss, men han har vært ute en stund. Han trenger mer skarphet i spillet sitt, men selv om ikke lyktes så prøvde han i alle fall på de riktige tingene i denne kampen.

– Han har vel også nå vært ute med skade i fem måneder, er det ikke? Siden mars? Han sa i alle fall at han følte seg bra etterpå. Han kjente ikke på noen reaksjon i kneet sitt. Forhåpentligvis er det sånn også når han skal tilbake på trening igjen.

– Det samme gjelder Scott, som har slitt med småskader. Forhåpentligvis kjenner han heller ikke på noen reaksjon etter sine 20 minutter, sa Solskjær etter 4-0-seieren mot Everton.

Nordmannen har også grunn til å håpe på at de to kommer seg tilbake i slag. United mangler allerede Marcus Rashford og Alex Telles grunnet skade, samtidig som Jesse Lingard og Dean Henderson er satt ut av spill grunnet coronaviruset.

Lingard har akkurat testet positivt, mens Henderson føler seg tappet for energi selv om han nå tester negativt.

– Han skal få hvile i noen dager til før vi tar en ny vurdering av ham, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Solskjær: – Kan ikke bare kaste Sancho og Varane inn på laget

LES OGSÅ: – Jesse skulle starte mot Everton

Powered by Labrador CMS