AM9

– Skjønner at det er interesse for Anthony

MANCHESTER: Men Solskjær var rask med å avfeie alle spekulasjoner om at franskmannen er på vei bort fra United.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har allerede fått Jadon Sancho på plass og den unge kantspilleren vil bli involvert mot Leeds enten fra start eller på benken.

Overgangen til Raphael Varane lar foreløpig vente på seg, men er ventet å bli klar i løpet av meget kort tid. 

Det store spørsmålet nå er om United har tid, og ikke minst økonomi til å hente flere spillere i dette vinduet, og trolig må det noen spillere ut før noen nye kan komme inn.

– Har motbevist kritikerne før

En av dem som har vært linket bort fra United er Anthony Martial. Ole Gunnar Solskjær var imidlertid krystallklar på planene for franskmannen denne sesongen.

Manchester United Pre-Season Training Camp
– VIL SLÅ TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær minner om at Anthony Martial har slått tilbake mot kritikerne før, og har ingen planer om å selge franskmannen.

– Jeg er ikke overrasket over at andre er interessert i Anthony fordi han er en veldig, veldig god spiller, men jeg har ingen planer om å selge ham. Han har kommet tilbake sterk og i god form. Sist sesong var skuffende for ham, men du kan se at han har sammenbitte tenner og er klar for utfordringen som venter. Han er Manchester United-spiller og vi er glad for å ha ham. Han har motbevist kritikere før, påpeker Solskjær.

Positiv Pogba-prat

En annen spiller det har vært mye fokus rundt er Martials landsmann Paul Pogba. Franskmannen er inne i sitt siste kontraktsår med United og kan gå gratis etter denne sesongen om han ikke signerer en ny avtale.

Det er imidlertid ingenting som tyder på at United vil kvitte seg med midtbanespilleren i dette vinduet.

Se vårt sesong-preview i «Monday, Bloody Hell»:

– Paul er United-spiller og har ett år igjen av kontrakten. Alle diskusjoner jeg har med Paul er positive, men Paul er Paul, han er som en magnet for media, det vil alltid være slik, sier Solskjær.

United går til seriestarten uten et par av spillerne som vanligvis ville vært klare førstevalg, men Solskjær er tydelig på at både han og spillerne er klare for den utfordringen som venter mot Leeds lørdag.

– Pre-season er unnagjort, og nå handler det om å få en god start. Mine forventninger er at vi skal utvikle oss videre. Forhåpentligvis er vi der eller der omkring i mars, april og mai. Vi er sultne og klare, sier Solskjær

– Ingenting er umulig for disse spillerne

United er utvilsomt forsterket før denne sesongen, men Solskjær er enig i at mye skal klaffe om det skal bli ligagull på Old Trafford denne sesongen. Samtidig påpeker han en viktig ting:

Skjermbilde 2021-08-13 kl. 14.32.34
OPTIMIST: Ole Gunnar Solskjær sier både han og laget er klare til ligastarten, selv om han må klare seg uten flere spillere.

– Ingenting er umulig for disse spillerne. Vi har gradvis tettet gapet til toppen. Vi vet vi trenger en veldig god og disiplinert sesong, med marginer og flaks om det skal gå hele veien, men vi ønsker å være helt i toppen mot slutten av sesongen. Vi har gjort grunnarbeidet, og nå handler det om resultater. Starten er viktig, og vi må starte bedre enn det vi gjorde sist sesong om vi skal utfordre om gullet, sier Solskjær.

– Fantastisk å ha fansen tilbake

Kampen mot Leeds blir den første foran et fullsatt Old Trafford siden United slo byrivalen City i mars 2020.

– Det brølet da Scott scoret mot City sist det var et fullt hus, var kanskje det heftigste jeg har hørt på Old Trafford. Det er fantastisk å ha fansen tilbake. Ville vært stort uansett hvem vi ville møtt, men kampene mot Leeds er alltid spesielle. Ingenting kan erstatte den energien som du får med å ha fansen tilbake. Bare det å se fansen når du ankommer stadion igjen er strålende. Barna som venter forventningfullt for å se sine helter nå vi kommer i bussen er fantastisk å se igjen, sier Solskjær.

Del to av pressekonferansen kommer først etter klokken 23.30 fredag kveld. 

Powered by Labrador CMS