Marnick

Rangnick bekrefter Martial-samtale: – Så lenge ingen klubb har vist interesse, så blir han her

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martials agent sa nylig at den franske angriperen vil bort fra United i januar, og onsdag skrev Daily Mail som første avis at franskmannen også hadde pratet med Ralf Rangnick om situasjonen sin.

Under den sperrede delen av pressekonferansen før Newcastle-kampen bekreftet United-manageren også det møtet.

– Ja, Anthony sa at han hadde vært her i sju år, og at det var på tide med en endring, at han ville et annet sted. Jeg kan også forstå det.

– Samtidig er det også viktig å tenke på klubbens situasjon. Nå herjer det en pandemi, og klubben har fortsatt store ambisjoner for tre turneringer.

– Så ja, vi må ivareta både klubbens og spillernes interesser, men jeg fortalte ham at så lenge ingen klubb har kontaktet oss så blir han her.

Manchester United Pre-Season Training Camp
VÆRT I KLUBBEN SIDEN 2015: Men nå ønsker Anthony Martial seg nye utfordringer.

Rangnick la også til at United kanskje kan komme til å droppe enkeltspillere hvis det viser seg at de er uvaksinerte.

– Det kan bli av betydning, ja. Er man uvaksinert så risikerer man ikke bare at spilleren blir utilgjengelig i for eksempel ti dager, men dette kan jo skje om og om igjen.

– Vi må forsøke å overbevise spillerne om at det er rett å bli vaksinert. Det er bare legene her i United som vet hvilke spillere som har hatt to eller tre doser, men jeg vet at vaksinasjonsgraden i United er ganske lik som den er i Premier League. Det burde også være i spillernes interesse å bli vaksinerte (slik at de er tilgjengelige til flest mulig kamper)

scholestann
VIL HA SPILLERNE HIT: Ralf Rangnick ønsker at United-spillerne vaksinerer seg, slik at de slipper å gå glipp av kamper unødig.

Etter flere dager med spillerne på trening denne uka er ikke Rangnick bekymret for den fysiske tilstanden til spillerne, og arbeidet med å implementere mer Ralf-ball har pågått både på treningsfeltet, via møter og bruk av video.

– Det handler nå om å finne balanse offensivt samtidig som vi forsvarer oss som et lag og kan få flere nuller bakover.

– Men det blir også  viktig å ha alle spillerne i best mulig tilstand fremover. Derfor kan det hende vi roterer på laget fremover.

2021-22_travel_Atletico_580x400-–-1
Powered by Labrador CMS